Golyók elé vetette magát egy kutya, hogy megvédje gazdáit

édesanya kutya németjuhász lövöldözés rendőrség támadás Atlanta golyózápor áldozat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noah, a németjuhász egy váratlan utcai lövöldözésben áldozta fel életét egy édesanyáért és három gyermekért. Mind megmenekültek, a kutya azonban a helyszínen elpusztult.

Egy nappal hálaadás után, november 28-án egy Noah nevű németjuhász kutya golyók elé vetette magát egy váratlan utcai lövöldözésben, hogy megmentse gazdáit.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az édesanya és a három gyermek szerencsésen túlélte a támadást, azonban Noah, aki még sebesülten üldözőbe is vette a lövöldöző autóját, elvérzett. Az atlantai rendőrség szerint két autóvezető konfliktusa miatt kerültek elő a fegyverek, az anya és a gyerekek csak ártatlan járókelők voltak. Noah hőstettét az édesapja osztotta meg és köszönte meg az állatnak közösségi oldalán.

A folyamatos boldogság titka

Kutya, cica, papagáj vagy hal - ők azok, akikkel garantáltan jól indul a nap, és még szebbé teszi a hazajövetelt. A Life.hu ITT írt arról, hogyan hat ránk közelségük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.