Leleplezték Katalint: kislányt vár a hercegnő?

Forrás: Northfoto -
Pippa Middleton baba leleplezés Katalin hercegnő kislány babaváró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin második gyermeke nagy valószínűséggel kislány lehet. Ezt pedig a hercegnő húga, Pippa Middleton árulta el. 

A kis trónörökös után vélhetően - kislány (vagy két kislány?) érkezik a brit uralkodócsaládba - írja a hollywoodlife.com. Ezt onnan lehet tudni, hogy Katalin hercegnő húga, Pippa babaváró bulit rendezett a már félidőben járó nővérének. A partin - igencsak árulkodó módon - azonban szinte minden rózsaszín volt, még a sütemények és a koktélok is.

Forrás: Northfoto

Ami a baba nevét illeti, már a találgatás is beindult, hogy a kis hercegnő vajon nagymamája, Diana nevét viseli-e majd, vagy a jelenlegi királynő, Erzsébet után nevezik el.

Nyilvános eseményen sírta el magát a babát váró Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20141126-katalin-hercegno-megsiratta-a-par-honapos-babajat-elveszito-edesanyat.htmlA hercegnő egy jótékonysági rendezvényen találkozott Leigh Smithszel, akinek kislánya 3 hónappal születése után meghalt.Család--Megszólalt Katalin hercegnő öccse: vége a reggeli rosszulléteknekhttp://www.life.hu/csalad/20141113-katalin-hercegno-reggeli-rosszulletei-elmultak-occse-james-middleton-szerint.htmlJames Middletonnal az ABC News ült le beszélgetni, és egy csomó érdekes dolgot osztott meg nővéréről, nagybácsi szerepéről és sok más egyébről.Család--Édesen kerekedik Katalin hercegnő pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20141109-katalin-hercegno-allapotos-kerekedik-a-hasa-mar-latszik-a-terhessege.htmlEgy ideje nem láttuk hivatalos eseményen, most azonban, hogy túl van a terhessége első szakaszán, már láthatóan jobban fest Katalin hercegné. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.