Megszületett Kourtney Kardashian harmadik gyermeke

Forrás: DuJour Magazine -
terhesség kisfiú Kourtney Kardashian család anya Kardashian megszületés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfiú lett a Kardashian család legifjabbika, aki ugyanazon a napon jött világra, mint a valóságshow-sztár legidősebb fia, Mason.

Van oka az örömre a Kardashian családnak: múlt hétvégén, december 14-én megszületett Kourtney Kardashain harmadik gyermeke.

Forrás: DuJour Magazine
Popsiháború indult Kim Kardashian és Pippa Middleton közötthttp://www.life.hu/news/20141213-kim-kardashian-es-pippa-middleton-feneke-kozott-popsihaboru-indult.htmlKatalin húga szerint nem is lehet egy kalap alá venni az ő fenekét és a veszélyes idomokkal megáldott valóságshow-sztárét – miközben Kardashian kisasszony épp ellenkezőleg vélekedik.NewsOrigoÖltözz úgy, mint Kim Kardashian és Kanye West! Így csináld!http://www.life.hu/trend/20141125-kim-kardashian-es-kanye-west-stilusat-utanozza-ket-baratno-elkepeszto-a-hasonlosag.htmlKét lány indított egy Instagram-profilt What Would Yeezus Wear? címmel, ahol két kedvenc ikonjuk, Kanye West és Kim Kardashian képeit és ruháit utánozzák, megdöbbentő hasonlósággal.TrendOrigoNaya Rivera kiakadt Kim Kardashian olajjal bekent, meztelen hátsójánhttp://www.life.hu/news/20141112-naya-rivera-kiakadt-kim-kardashian-meztelen-fenekes-paper-cimlapjan.htmlAz énekes-színésznő láthatott már néhány dolgot, a valóságshowsztár pucér fenekét azonban már nem bírta lenyelni.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.