Apa lesz a Sherlock Holmes sztárja

Forrás: AFP/Jason Merritt -
esküvő terhesség eljegyzés Benedict Cumberbatch menyasszony gyermek apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benedict Cumberbatch és menyasszonya, Sophie Hunter hivatalosan is megerősítették a hírt, miszerint első kisbabájukat várják.

Hamarosan apai örömök elé néz Benedict Cumberbatch. A brit színész, aki néhány hónappal ezelőtt jegyezte el párját, Sophie Huntert, egy sajtóközleményben erősítette meg, miszerint első gyermekét várja színházigazgató menyasszonyával.

Forrás: AFP/Jason Merritt

2014 leghíresebb babái

Tavaly mintha több sztár látta volna elérkezettnek az időt a családalapításra. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a legismertebb (és a legjobban várt) bébiket.
Kialvatlan szülők, eleven apróságok, káosz: ilyen a gyereknevelés a hétköznapokban http://www.life.hu/csalad/20150105-a-szuloseg-nehezsegeirol-keszitett-vicces-es-tanulsagos-fotosorozatot-danielle-guenther.html A szülőség és a gyereknevelés nehézségeiről készített egy derűs és tanulságos sorozatot egy fotós. Család Origo Kiderült, miért várt ilyen sokáig az esküvővel Cameron Diaz – Íme, az álomfrigy részletei! http://www.life.hu/intim/20150107-cameron-diaz-ezert-vart-olyan-sokaig-az-eskuvovel-kiderultek-a-sztareskuvo-reszletei.html Kiszivárogtak a sokakat meglepett sztáresküvő részletei, sőt, még Cameron Diaz pohárköszöntője is. Intim -- Előkészületben Mila Kunis és Ashton Kutcher esküvője? http://www.life.hu/intim/20141223-mila-kunis-es-ashton-kutcher-eskuvoje-elokeszuletben-van-a-hirek-szerint.html Újabb sztáresküvő a láthatáron? A hírek szerint már javában folynak a szervezkedések az újdonsült szülőpár lagzijára. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.