Megdöbbentő kijelentést tett Fábry exszeretője, a várandós Hada Renáta

baba Hada Renáta babavárás abortusz várandósság Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár korábban több abortusza volt, évek óta már vágyott gyermekre Hada Renáta. A baba végre összejött, az újságírónő a hetedik hónapban jár, kisfia lesz. Renáta meg is mutatta a pocakját a FEM3 Café nézőinek. 

Több lombikpróbálkozás után végül természetes úton esett teherbe Hada Renáta. A nőnek - aki férjével közösen már két kisfiút nevel - minden vágya egy kislány volt. Először úgy tűnt, teljesül ez a kívánsága, ám később kiderült, mégis fia lesz. Bevallotta, akkor sokkot kapott. Nem tagadta, ha előbb tudta volna meg, elgondolkozott volna azon, hogy elveteti a gyereket. Ehhez nem tudunk mit hozzáfűzni. És nem is akarunk. A teljes beszélgetést, hogy miért nem vágyott kisfiúra és mitől fél a baba születését követően Renáta, itt meg is nézheted:

Kis fekete párduc volt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/csalad/20150110-aranyos-kislanykori-kepet-mutattak-keresztes-ildikorol-rajongoi.htmlAz énekesnő kislánykori fotóját rajongói osztották meg a nagyközönséggel. Nézzétek csak milyen aranyos!Család--Magánnyomozóval keresteti volt párja Nkuya Soniáthttp://www.life.hu/csalad/20150110-nkuya-soniat-magannyomozoval-keresteti-volt-parja-mezei-matyas.htmlNem ért véget Nkuya Sonia kálváriája. Gyermeke édesapja mindent megtesz, hogy az énekesnőt és kislányukat előkerítse. CsaládOrigoSebestyén Balázs: "Fogom-e tudni úgy szeretni, mint az első gyereket?"http://www.life.hu/csalad/20141219-sebestyen-balazs-masodik-kisfia-2014-december-18-an-megszuletett.htmlÚjra munkába állt Sebestyén Balázs. Az immáron kétgyerekes édesapa csütörtökön a Morning Show élő adásában maga jelentette be az örömhírt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.