Világraszóló babaváró bulira hív Shakira

Forrás: UNICEF -
buli UNICEF kampány terhesség Milan Piqué Mebarak Shakira család babavárás szegénység hátrányos helyzet Gerard Piqué gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kolumbiai énekesnő, akinek hamarosan megszületik második kisfia, csodaszép családjával együtt kampányol a hátrányos helyzetbe született gyermekekért az UNICEF nagyköveteként.

Nem egy példát tudnánk hozni, hány híresség ünnepelte meztelen képekkel hamarosan megszülető gyermekét. Shakira azonban nem állt be a sorba: a kolumbiai énekesnő, akinek hamarosan megszületik második kisfia, futballsztár férjével, Gerard Piquéval együtt csatlakozott az UNICEF kampányához, méghozzá a nemes ügy érdekében.

Forrás: UNICEF

Shakira, ahogyan Milan babával a pocakjában is tette anno, ismét a World Baby Shower arcaként készül a világméretű babaváró bulira, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a harmadik világba, legtöbbször embertelen körülmények közé születő gyermekekre – családjával együtt. Gyönyörűek! A kampányhoz tartozó videót alább tekintheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.