Ilyen cuki kislány volt Adam Levine dögös felesége, Behati Prinsloo

Behati Prinsloo Adam Levine gyerekkori fotó kislány cuki Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Behati Prinsloo tündéri gyermekkori fotót posztolt magáról Instagram-oldalán.

A Maroon 5 szexi énekesének felesége ismét egy bűbájos képet osztott meg Instagram-oldalán. A namíbiai modellt csodálhatjuk meg 4 évesen. Már akkor is milyen kis fotogén volt! :)

Forrás: Instagram/Behati Prinsloo

Behati és férje, Adam Levine imádják egymást: mi sem bizonyítja jobban, mint a szépség legutóbbi közös, jógázós fotója.

Sztárok és gyerekkori fotóik

Gwen Stefani így nézett ki egykor,Beyoncépedig már a világhír előtt is szívdöglesztő volt. Ezen a fotón pedig a ma már 66 éves Károly herceg feszít, úgy hatvan évvel ezelőtt.

Mesehősök brutális halála – a rajzfilmtörténelem legtragikusabb pillanataihttp://www.life.hu/csalad/20150122-a-legtragikusabb-mesehos-halalok.htmlA halál, mint motívum, a Disney-filmek egyik íratlan szabálya, aminek leginkább a feszültségkeltés a célja, bár az izgalom mellé a legtöbb filmben tanulság is társul. Íme, a Disney-mesék legszomorúbb halálesetei.Család--Így még biztosan nem láttad Szabó Zsófit - cuki gyerekkori fotót posztolt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20150126-szabo-zsofi-gyerekkori-fotot-posztolt-a-facebookra.htmlÍgy még biztosan nem láttad a szőke műsorvezetőt. CsaládOrigoSean Penn úgy döntött, nevére veszi Charlize Theron örökbefogadott fiáthttp://www.life.hu/csalad/20150124-sean-penn-a-nevere-veszi-charlize-theron-orokbefogadott-fiat-a-haromeves-jacksont.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2014-ben eljegyzete egymást Sean Penn és Charlize Theron. Most pedig egy újabb nagy lépésre szánta el magát a szárpár.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.