Doutzen Kroes a Vogue-ban népszerűsíti a szoptatást

Forrás: Facebook/Doutzen Kroes -
Doutzen Kroes holland reggel szoptatás Vogue Victorias Secret család gyermek magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doutzen Kroes a Vogue-ban mutatta meg, hogyan indult náluk egy átlagos reggel egy ágyban a férjével, gyermekeivel, szoptatás közben.

Doutzen Kroes eddig sem csinált titkot abból, hogyan táplálja gyermekét két fotózás között, hiszen nem ez az első alkalom, hogy szoptatás közben készült képet oszt meg magáról. Ám, hogy minderre maga a Vogue magazin kéri fel, az már valóban nem mindennapi dolog.

Forrás: Facebook/Doutzen Kroes

A szexi Victoria's Secret modell ezúttal az ikonikus divatlap hasábjain osztotta meg, milyen náluk egy átlagos reggel gyönyörű családjával: egy ágyban a férjével, gyermekeivel, szoptatás közben.

Szoptatás vagy sem - Így dönt Katalin hercegnő

Legyen az egy világhírű színésznő vagy a brit uralkodóház tagja, valahogy nehéz elképzelni őket, ahogyan a lehető legtermészetesebb módját választják gyermekük táplálásának. A Life.hu ITT járt utána, hogyan gondoskodik babái etetéséről Katalin hercegnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.