Már gyermekkorában sztárként tündökölt Tóth Gabi

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi X-Faktor fotó kislány gyermekkor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentora már 9 évesen sejtette, mi vár rá a jövőben, hiszen kis barátnőjével mikrofonba tolták az éneklést, akár az igazi világsztárok. 

Tóth Gabi közösségi oldalán osztotta meg azt a fotót, amelyen 9 évesen mikrofont ragadott és bőszen énekelt. A mentorasszony a képen a bal oldali kislány, ezt azért tartottuk fontosnak megjegyezni, mert az énekesnő rajongóinak sem volt egyértelmű. Volt, aki megkérdezte, melyik énekespalánta Gabi.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

„9 éves Gabika és az osztrák barinőm, Kari" – írta a kép mellé Gabi.

Sztárok fotóalbuma

Kulcsár Edina porcelánbaba szépségű kislány volt, Dobó Kata 40. születésnapja alkalmából engedett bepillantást gyermekkori albumába.
Való Világ: Megszakította a közösülést Dennis és Fannihttp://www.life.hu/bulvar/20150205-megszakitott-kozosules-a-valo-villaban-dennis-es-fanni-egy-popitakaro-miatt.htmlSzexuális aktus közben Dennis és Fanni vitába bonyolódott egy "popitakarónak" nevezett pléd miatt, így felfüggesztették a tevékenységet.TV + BulvárSokk! Zámbó Krisztián kiakadt az apja halálával kapcsolatos friss hírekenhttp://www.life.hu/bulvar/20150205-zambo-krisztian-az-x-faktor-egykori-enekese-kiakadt-az-apja-halalaval-kapcsolatos-friss-hireken.htmlJimmy fiát sokkolta Csepel egykori rendőrkapitányának a minap tett nyilatkozata, amely szerint Hulé Évát, Jimmy halálának szemtanúját zsarolhatták vallomása előtt, amit korábban az énekes halálával kapcsolatban tett.TV + Bulvár--Tatár Csilla nem megy el a Story-gálára, Demcsák pedig kötelességből vesz részthttp://www.life.hu/bulvar/20150205-tatar-csilla-nem-megy-el-a-story-galara-demcsak-pedig-musort-vezet.htmlTatár Csilla úgy döntött, nem megy el a Story-gálára, miután a magazin - állítása szerint - visszaélt a bizalmával. Demcsák Zsuzsa, aki a gála műsorvezetője lesz, csütörtöki Facebook-kirohanása ellenére is a gála egyik műsorvezetője lesz.TV + BulvárOrigoRészegség után paranoia a ValóVilág-villában - Nagyon unatkozhatnak a játékosokhttp://www.life.hu/bulvar/20150205-a-valovilag7-jatekoa-vv-laci-ugy-veli-figyeli-egy-galamb.htmlAmióta Dennis visszatért a párbajról a villába, az eddiginél is furábban viselkednek a lakók. Szerdán este Lacin nevettünk a legtöbbet. TV + BulvárMárkahamisítóra csaptak le Sebestyén Balázsékhttp://www.life.hu/bulvar/20150204-sebestyen-balazs-vadon-jani-a-class-fm-morning-showjaban-markahamisitora-csapott-le.htmlÉlő adásban hívták fel Balázsék egy online oldal üzemeltetőjét, aki engedély nélkül árult Morning Show-s csecsebecséket.TV + BulvárFotó: Hajdú D. András - OrigoKapócs Zsóka bejelentette: elhagyja Magyarországothttp://www.life.hu/bulvar/20150204-kapocs-zsoka-new-yorkba-koltozik-egy-idore-es-szunetelteti-a-szineszetet.htmlKapócs Zsóka a Facebookján ismerte el, amit már korábban is hallani lehetett, miszerint hosszabb időre New Yorkba költözik. Mindenki megnyugtatására: imádott vizsláját is magával viszi.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.