Kiverték a biztosítékot Sarka Kata tortái - „Úristen, minek egy kislánynak ennyi torta?"

Sarka Kata torta születésnapi torta Szabó Zsófi támadás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte azonnal támadások kereszttüzébe került Sarka Kata és kislánya, Noncsi, amikor a pazar szülinapi tortacsodákról készült fotót Szabó Zsófi megosztotta közösségi oldalán.

A Hajdú család ismét a rajongók támadásának kereszttüzébe került. Ahogy a Life.hu is megírta, nyáron Dávidka tortái miatt akadtak ki a kommentelők. Majd év elején következett a Hajdú család méregdrága nyaralása, ahol Kata fogyókúrával sanyargatta magát. A diéta most úgy tűnik, véget ért, hiszen a lelkes anyuka egy szekérnyi tortával halmozta el a hatodik születésnapját ünneplő, cuki Noncsikát. A különleges és ínycsiklandozó tortákról Szabó Zsófi, a család legjobb barátja osztotta meg a fotót, ami szinte azonnal kiverte a biztosítékot a kommentelőknél.

„Úristen, minek egy kislánynak ennyi torta?" – tette fel a költői kérdést valaki. „Giccsről szól, úgy látom, nem a kislányról" – jegyezte meg egy másik kommentelő. Volt, aki így szólt hozzá a tortavitához: „Ha megtehetném, én is vennék az én gyerekemnek ennyi tortát egyszer egy évben, a szülinapján. Az a mosoly az arcukon és az öröm, amit éreznek, ér ennyit". És volt, aki az irigy kommentelőket osztotta: "Legszívesebbem küldenék még egy-két tortát, hátha a sok irigy, megkeseredett ember agyvérzést kapna!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.