Igazi kis gyerekparadicsom épül North Westnek a Kardashian-West luxusbirtokon

medence építés játszótér Kim Kardashian luxus Kanye West birtok otthon szőlőbirtok mászóka kert kastély csúszda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár nem ismer tréfát, ha kislányukról, Northról van szó. Nézd meg, micsoda játszóteret építenek a kétéves csöppségnek!

Miután North West anyja, Kim Kardashian öléből végigbőgte a New York-i divathetet, a büszke szülők elérkezettnek látták az időt, hogy a kétéves csöppség megkapja, ami jár neki: egy hatalmas játszótér-paradicsomot a 20 millió dolláros kacsalábon forgó palotájuk egyik hátsó „zugában."

Forrás: AFP/Craig Barritt

A képek tanúsága szerint, amelyeket ITT szemrevételezhetsz, a héten kezdték el építgetni a játékcsodát, amely többek között sok-sok mászókából, csúszdából és mindenféle ezekhez hasonló földi jóból fog állni. Persze simán elfér a medence, a szőlőültetvény és a rózsakert mellett – hogy mi minden van még Kim Kardashian és Kanye West luxuskastélyában, azt ide kattintva csodálhatod meg.

Vízkőoldásra, szagtalanításra, ruhák fehérítésére is jó - Így használd a szódabikarbónát az otthonodban http://www.life.hu/csalad/20141230-a-szodabikarbona-vizkooldasra-takaritasra-szagtalanitasra-is-kivalo.html A gyári tisztítószerek amellett, hogy drágák, a környezet számára káros anyagokat tartalmaznak, amelyek azután a lefolyókon keresztül könnyen a szabadba juthatnak. A szódabikarbóna azonban környezetbarát és meglepően jól tisztít. Család Thinkstock Hazatért Katalin és családja a luxusnyaralásról http://www.life.hu/csalad/20150210-hazatert-katalin-hercegne-es-csaladja-a-luxusnyaralasrol.html Álomszép helyen töltötte terhessége utolsó szakaszát Katalin hercegnő és családja. Most azonban ideje volt visszahelyezniük a székhelyüket Londonba. Család -- Így varázsolt pompás otthont a panellakásából Lola http://www.life.hu/csalad/20150225-lola-enekesno-es-parja-bence-pompas-otthon-varazsoltak-a-panellakasasukbol.html Az énekesnő lakásába belépve simán elfelejti a vendég, hogy egy zord panelházban jár. Lola és párja, Bence kreatívan rendezték be a vasbetonkérót. Család -- Gyönyörű nők és Karib-tengeri hajóút: pillants be Leonardo DiCaprio luxuséletébe! http://www.life.hu/news/20150106-leonardo-dicaprio-egy-luxusjachton-koszontotte-az-ujevet-gyonyoru-nok-tarsasagaban.html A 40 éves színész egy dollármilliós luxusyachton köszöntötte az újévet, a pihenéssel egybekötött ünneplés pedig azóta is tart. De mi ez a rémes szakáll? News -- Pánikszoba is lesz George és Amal Clooney új otthonában – Ám nem azért, amiért gondolnád! http://www.life.hu/csalad/20150219-george-clooney-es-amal-alamuddin-uj-otthonaban-panikszoba-is-lesz.html Bizony, jól olvastad: az Oscar-díjas színész és emberi jogi ügyvéd felesége nem bíz semmit a véletlenre, ha a biztonságukról van szó. A források szerint meg is van rá az okuk. Család -- A párizsi, a luxushobbik és a leértékelt cipők mátrixa: jó ötlet a közös kassza? http://www.life.hu/intim/20150126-kozos-kassza-a-hazassagban-igen-vagy-nem-deaki-timea-parterapeuta-segit.html "Szeretlek, te vagy a párom, mindenem a tiéd." Szép mondat, és milyen jó is lenne, ha így is maradna. A kapcsolat lángoló időszakában persze minden bizonnyal így is van, de aztán jön a jó öreg megszokás. A mai egyik legnagyobb párkapcsolati dilemma, a közös kassza kérdése van terítéken. Intim Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.