Igazi kis hisztigép Kim Kardashian és Kanye West kislánya

Forrás: AFP -
North West Alexander Wang Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alexander Wang divatbemutatójára vitték szülei a kis North Westet, de a kisgyerek úgy tűnik, nem élvezte annyira a dizájnerdarabokat, mint trendőrült szülei. 

A 18 hónapos kislányt szemmel láthatóan nem nyűgözte le a show, olyannyira nem, hogy hiába fogta anyucija az ölébe, hatalmas hisztit csapott. Persze, North West így is nemsokára gyerekdivat-diktátorrá válik, szülei szemmel láthatóan sokat adnak a csöppség outfitjére, sőt, ha tehetik, magukhoz is öltöztetik.

Forrás: AFP

Hollywood legtrendibb sztárgyermekei

Híres papával és mamával a gyerek is csak híres lehet - a világhírrel pedig megfelelő öltözködés is jár, hiszen árgus szemek figyelik a család minden lépését. Annál nagyobb botrányt pedig ki tudna elképzelni, minthogy valamelyik celebgyerek kitérdelt mackóalsóban indul a játszótérre... Korábbi cikkünkben összeszedük, hogy kik azok a sztárcsemeték, akik már pár éves koruktól diktálják a divatot

György herceg volt a legstílusosabb fiú baba 2014-ben

Azon meg sem lepődünk, hogy György herceg lett magasan a legstílusosabb kisfiú a sztárbébik között a múlt évben. Hogy kik szerepelnek még a menőségi listán, azt ITT olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.