Mindent a családért! Kőkemény celebanyukák

szülő Ashlee Simpson Courteney Cox Angelina Jolie Britney Spears Will Smith celeb Jessica Alba Pink gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól ismerjük azokat az anyukákat, akik igyekeznek mindent megadni és jó példát mutatni a gyermeküknek. A hírességek között is akadnak ilyenek - következzenek olyan celebmamik, akik képesek foggal-körömmel küzdeni gyermekükért.

Britney Spears

Britney 16 éves volt, amikor betört a zeneiparba, teljesen felkavarva a popzene világát. A hangja, a táncmozdulatai, a külseje és kedves természete több ezer rajongót vonzott magával világszerte. Kevin Federline-től két fiúgyermeke született: Sean Preston 2006-ban illetve Jaden James 2007-ben látta meg a napvilágot. Bár a házasságuk nem volt túl hosszú életű, Britney jó kapcsolatot ápol fiaival. A szexi énekesnő sok nehézségen ment keresztül gyermekei születése után. A hírnév, valamint családi és párkapcsolati problémái miatt folyamatosan nyomás alatt állt, bár visszatérésével az egész világot meglepte. Fantasztikusan fest, a hangja csodálatos, ezek szerint sikerült legyőznie saját démonait és megtanulnia, hogyan küzdjön meg a problémáival úgy, hogy a lehető legtöbbet hozza ki önmagából és még ennél is sokkal közelebb kerüljön gyermekeihez. Egy zavarodott, fiatal anyukából sikeres és menő édesanya lett.

Forrás: Instagram/Britney Spears

Ashlee Simpson

Jessica Simpson húgaként nem lehetett tudni, Ashlee-nek mi jut majd a sikerből, de egészen sajátos stílusának és 2004-ben megjelent Autobiography című albumának köszönhetően sikerült betörnie a zene világába. Zenei karrierje mellett évekig foglalkozott színészettel, szerepelt A hetedik mennyország című televíziós sorozatban és a Chicago című filmben is. Ezután Pete Wentzcel kötött házasságot és 2008-ban életet adott Bronx nevű fiuknak. Ashlee egyike azon hollywoodi sztároknak, akik meg tudtak állni a saját lábukon. Hű maradt önmagához és bebizonyította, hogy nincs szüksége nővére hírnevére ahhoz, hogy sikeres legyen. Nem sokat lehet róla hallani az utóbbi időben, de egy biztos: Ashlee stílusos és igen sikeres édesanyává vált az évek alatt.

Forrás: Facebook/Ashlee Simpson

Courteney Cox

Courteney a színészvilág jeles alakjának számít 1990 óta, köszönhetően a Jóbarátok című sorozatban játszott szerepének. Férjétől, David Arquette-től 2004-ben megszületett Coco nevű kislánya. Bár romantikus kapcsolata Daviddel véget ért, azóta is baráti viszonyt ápol vele, hogy megmutassa kislányának: a sok változás ellenére így is képes tiszteletben tartani és közeli barátként kezelni volt férjét. Erős és független nő, aki azt mutatja lányának, hogy nem a párkapcsolatairól kell megítélni az embert, hanem meg kell tanulni, hogyan álljunk meg a saját lábunkon.

Forrás: Twitter/Courtney Cox

Sophia Vergara

Sophia Vergara, a szellemes, gyönyörű és sikeres anya a Modern család című sorozat sztárja. Mióta színészettel, televíziózással és modellkedéssel foglalkozik, a világ szinte a lábai előtt hever. 1992-ben született meg Manolo nevű fia, amikor Sophia még csak 20 éves volt, ám fiatal kora ellenére a gyereknevelés mellett sikerült elérnie leghőbb vágyait. Sofia azt tanítja fiának, hogy az optimizmus és az elővigyázatosság a legfontosabb a sikeres élethez.

A jobb oldalon Sophia a még csecsemő Manoloval, bal oldalon pedig a már szinte felnőtt fiával Forrás: Instagram/Sophia Vergara, Manolo Vergara

Jessica Alba

Jessicát számos filmből ismerhetjük, például a Sin Cityből vagy éppen a Fantasztikus négyesből. Nem csoda, hogy Hollywood azonnal belehabarodott a megjelenésébe. Férjétől, Cash Warrentől két lánya született, Honor és Haven. A színészkedés mellett úgy döntött, hogy létrehoz egy céget saját gyermekei számára, amit a The Honest Companynek nevezett el. A cég jó minőségű gyerekfelszereléseket, pelenkákat és etetéshez szükséges eszközöket forgalmaz. Jessica ezzel azt szeretné tanítani lányainak, hogy ha segítünk másoknak, az a saját életünk minőségét is javítja.

Jessica úton kislányával, Honorral Forrás: Instagram/Jessica Alba

Pink

Pink a '90-es évek vége óta a popzene jeles alakja, aki mindig is magát adta, a zenei stílusát, öltözködését és viselkedését illetően. 2011-ben született meg közös lánya Carey Harttal, akit Willow-nak neveztek el és elég hamar sikerült megtalálnia az egyensúlyt zenei karrierje és szülői teendői között. Pink sosem fél önmaga lenni és nem engedi a társadalomnak, hogy az megmondja neki, ki is ő vagy kinek kéne lennie. Emellett pedig fontosnak tartja, hogy jó kapcsolatot ápoljon gyermekével.

Forrás: Northfoto

Angelina Jolie

Angelina több mint 20 éve tartó színészi karrierrel büszkélkedhet, az Európai Unió jószolgálati nagykövete és 6 gyermek anyja. Mikor egymásra találtak Brad Pitt-tel, nem mehettek sehová anélkül, hogy a média ne a kapcsolatukon csámcsogott volna, de úgy tűnik, kiállták az idő próbáját. Angelina elkötelezett nő, aki az emberi jogok békés igazságosztója. Gyermekeinek azt tanítja, hogy minden ember megérdemli a tiszteletet és az egyenlőséget.

Forrás: Hello Magazine

Jada Pinkett Smith

Will Smith felesége színészettel is foglalkozott, emellett pedig volt egy metálegyüttese, ami a Wicked Wisdom nevet viselte, ráadásul üzletasszonyként is remekelt. Sikeres karrierjén kívül Jadánek és férjének két gyermeke született: Willow és Jaden. Gyermekeik szüleik nyomába léptek: Jaden színészettel és Willow énekléssel szeretne foglalkozni. Jada erős akaratú, független és mindig arra bátorítja gyermekeit, hogy legyenek önmaguk. Mikor Willow a drasztikus hajvágás mellett döntött, édesanyja szembeszállt azokkal, akik nem tartották túl nőeisnek az új frizurát, ez pedig csak azt támasztja alá, hogy az anyai szeretet mindennél erősebb.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys
Híres emberek, akikből kettő van a világonhttp://www.life.hu/csalad/20150226-hiressegek-akiknek-ikertestvere-van.htmlVajon meglepődnél, ha kiderülne, hogy egyik kedvenc színészednek van egy ikertestvére? Sok híresség büszkélkedhet ezzel, még ha nem is tudtunk róla eddig. Család--A legtehetségesebb celebcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20150213-a-legtehetsegesebb-celebcsaladok.htmlÁllítólag a legtöbb famíliában van legalább egy tehetséges ember. Vannak azonban olyan családok, ahol a tálentum lépten-nyomon felbukkan. Íme, 13 olyan celebcsalád, ahol bebizonyosodott: a tehetség családi örökség.Család--A leghíresebb Oscar-győztes családokhttp://www.life.hu/csalad/20150212-a-leghiresebb-oscar-gyoztes-csaladok-a-tortenelembe.htmlÍme, négy, Oscar-díjjal is elismert híres családot mutatunk be, melyek közül kettő is három generációra visszamenőleg büszkélkedhet a becses díjjal. Család--Félelem az apokalipszistől, feldolgozatlan gyógyíthatatlan betegség - Öngyilkos családok a XXI. századbanhttp://www.life.hu/csalad/20150129-felelem-az-apokalipszistol-feldolgozatlan-gyogyithatatlan-betegseg-ongyilkos-csaladok-a-xxi.htmlAz öngyilkosságnak számos módja van, de mindközül talán az a legszörnyűbb, amikor a szülők először a magatehetetlen kisgyerekekkel végeznek és csak azután magukkal. Az pedig ép ésszel szinte már felfoghatatlan, amikor a családi kupaktanács közösen, felelősségük teljes tudatában dönt úgy, hogy a család minden tagja véget vet az életének.CsaládThinkstock14 éve indultak útnak, eközben négy gyermekük született - a 21. század leghíresebb utazó családjahttp://www.life.hu/csalad/20141119-a-vilag-leghiresebb-utazo-csaladja-a-xi-szazadban.htmlHerman és felesége, Candelaria 14 éve megállás nélkül járják a világot, mindeközben négy gyermekük született, mindegyikük más-más országban. És egyelőre nem tervezik, hogy hazamennek…Család--Család vs. karrier – nem kell választanod közöttük!http://www.life.hu/csalad/20141003-csalad-vagy-a-karrier-nem-kell-valasztani-a-ketto-kozott.htmlEgy fiatal nő számára fontos, hogy karriert építsen, de az is, hogy családot alapítson. A jó hír az, hogy nem feltétlenül kell lemondani az egyikről annak érdekében, hogy a másik tökéletesen működjön. Csak okosan kell csinálni!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.