Hamarosan szabadul Damu Roland: A család Vajna Tímeának üzent

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, MTI/Marjai János -
Damu Roland harag börtön család üzenet London Palácsik Tímea Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövedesen letölti négy és fél éves büntetését Damu Roland. Unokahúga szerint családja sosem felejti el Vajna Timinek, hogy börtönbe juttatta a színészt. A lány Londonból üzent...

A börtönbe jutott színész rokona, Zita most először, a Borsnak mondta el a család álláspontját az ügyről, és levelében üzent a Damut börtönbe juttató Palácsik Tímeának is, aki azóta, mint ismeretes, Vajna Tímea lett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, MTI/Marjai János

"Kedves Timi!

Én nem irigykedem rád, elérted, amit szerettél volna: jó helyen voltál jó időben. Nem vagyok rád féltékeny sem, pedig veled ellentétben nekem nincsenek millióim, nem kapok gyémántgyűrűt, de vannak igaz barátaim, szerető családom, és ami talán fontosabb, lelkiismeretem is.

Illúzió, amiben élsz.

Bár hiszem, felesleges ezt leírnom, hiszen lepereg rólad, ami nem feltétlenül a te hibád. A mai vi­lág­ban ez nem szokatlan: a pénz, a hatalom, az ezek iránti vágy ezrével változtatja meg az em­bereket úgy, hogy szinte észre sem veszik. Hasonló értékrendű emberek közé csöppenve hamar közéjük valók lehetnek. Kígyóvá, mint te. És nem nézik, ki az áldozat, csak felfalják, és átsiklanak rajta. Téged is így tartunk számon!

Ne érts félre, örülünk a boldogságodnak! Sajnos, nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint te! Amit tettél, arra azonban sem magyarázat, sem bocsánat nincs! Talán egyszer megértesz majd minket...

Borzalom, miket nyilatkoztál egykor az unokatestvéremről, de a ,lúzer férfiakról' is. Gondolkodj el néha, mielőtt bármit kijelentesz!

Sok más dolog van az életben a pénzen és gyémánton kívül. Vigyázz, nehogy az élet egyszer igazságot szolgáltasson, és visszaüssön!

A testvérem kibírta a börtönt. És jól van, mert erős, és egyre erősebb lesz. Túl van rajtad! Bár soha nem fogja elfelejteni, mit tettél vele, és mi sem, hogy ezzel mit tettél velünk. Nem mondom azt, hogy Roland nem hibázott, hogy szent ember. Voltak hibái, mint mindenkinek, de ettől még ember maradt, akinek van szíve, embersége, lelkiismerete.

Én és mi, az igazi szerettei eddig is mellette álltunk, ezentúl is mellette maradunk mindig és mindenben. Csak az vigasztal minket, hogy a teljes igazságot mi biztosan tudjuk, és még egyvalaki: te. Ennek tudatában hajtjuk álomra a fejünket mindennap. Reméljük, neked is eszedbe jut néha!

Üdvözlettel: Zita"

A lap próbálta elérni Vajna Timit, hogy nyilatkozon az ügyben, de a sajtósa, mert hogy az is van neki, annyit közölt csupán, hogy Timi jelenleg külföldön van, így nem tud reagálni a levélre.

A jó ügy érdekében gyermekkori fotót posztolt magáról Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150307-shakira-kolumbiai-enekesno-gyermekkori-fotot-posztolt-a-nemzetkozi-nonap-alkalmabol.htmlA Nemzetközi Nőnapra hívja fel a figyelmet Shakira, aki egy édes gyermekkori fotót is posztolt közösségi oldalára.Család--11 éves gyermekét öltöztette Christian Greynek egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20150307-christian-grey-a-szurke-otven-arnyalata-konyvbol-egy-11-eves-kisfiu-jelmeze-volt-a-world-book-day.htmlEgy manchesteri iskolában a World Book Day keretein belül a tanárok arra ösztönözték a diákokat, hogy bújjanak irodalmi karakterek bőrébe. Igencsak nagy felháborodást keltett, amikor a kis Liam Scholes Christian Greynek öltözve lépett a terembe. Az osztályfőnök kiakadt...Család--Cuki babalábfotót posztolt Liv Tylerhttp://www.life.hu/csalad/20150307-liv-tyler-babafotot-posztolt-fiarol-sailorrol-aki-februarban-szuletett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, februárban a vártnál korábban érkezett a színésznő kisfia, Sailor.Család--Áll a bál a Zámbó családban! Jimmy özvegye kiosztotta Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/csalad/20150306-zambo-kirsztian-az-x-faktor-egykori-enekeset-zambo-jimmy-ozvegye-edit-asszony-kiosztotta.htmlAz özvegy megelégelte, hogy Krisztián még mindig az apja nevéből él. Edit asszony fia, Adrian közösségi oldalán üzent az egykori x-faktorosnak. Család--Állami gondozásba kerülhet Uhrin Benedek fiahttp://www.life.hu/csalad/20150306-uhrin-benedek-elhunyt-enekes-fia-apja-halala-utan-allami-gondozasba-kerulhet.htmlAz énekes halála után fogyatékkal élő fia, Attila úgy döntött, állami gondnokot kér maga mellé, mert rokonaiban és ismerőseiben nem bízik.CsaládMTI/Nagy LajosIlyen egy igazi hibridállat - elképesztő videó a háziállatokrólhttp://www.life.hu/csalad/20150304-a-kisdumasok-a-hazi-allatokrol-beszelnek.htmlMitől házi egy állat? Mi a gyerekek kedvenc állata? Kinek van háziállata? A Kisdumások beengednek bennünket a magánéletükbe. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.