Meztelen terhes fotót posztolt Kiszel Tünde - Így nézett ki Donatellával a pocakjában a naptárdíva

Kiszel Tünde meztelen várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina férjéhez hasonlóan, Kiszel Tünde is úgy véli, egy nő várandósan a legsugárzóbb. Hogy ő miként festett akkoriban, meg is mutatja. 

Gombos Edina várandósan pucérkodó fotósorozatáról Kiszel Tünde is kinyilvánította véleményét. A naptárdíva archív felvételével áll az Aktív műsorvezetője mellé. Mondhatni, ööö, teljes mellszélességgel.

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde

"Kedves Barátaim! A mostani Best magazin címlapján Gombos Edina várandósan! A fotó nagyon megosztó, de szerintem nagyon szép és ízléses kép.Rólam is készült hasonló művész kép, amikor a kislányomat hordtam a szívem alatt! Úgy gondoltam megörökítem életem legszebb időszakát! Úgy érzem egy NŐ a várandósság idején teljesedik ki igazán, akkor a legszebb és legnőiesebb! A világhírű filmsztárról Demi Moore-ról is készült várandósan aktkép! Nektek mi a véleményetek?" - tette közzé Kiszel Tünde a fénykép mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.