Istenes Bence öt éven belül gyereket szeretne

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
gyermekvállalás Csobot Adél családalapítás Istenes Bence RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője úgy érzi, lassan készen áll a családalapításra, amíg pedig nincs saját gyerkőc, a testvérein gyakorol.    

Istenes Bence imádja párját, Csobot Adélt, legalábbis ez látszik azokból a posztokból, amiket közösségi oldalán időnként megoszt a műsorvezető. Ha így haladnak a dolgok, talán a családalapítás sem várat magára sokáig – olvasható a Story magazinban.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nem tagadom, hogy szerenték én is nemsokára édesapává válni. Remélem, ez a kívánságom öt éven belül teljesülni is fog. Addig is beérem azzal, hogy a tesóimat pesztrálom" – mondta Bence.

Istenes Bence nagyinterjú

A műsorvezetővel a Life.hu újságírója az X-Faktor kapcsán beszélgetett a karrierjéről. „Nem érzem, hogy túl fiatal lennék, hiszen lassan 30 éves leszek. Az X-Faktor tehetségei is egyre fiatalabbak. Azt mondják, eddig sikerült az elvárásoknak megfelelően megoldanom a rám bízott feladatokat, talán ezért is mernek rám bízni egy ekkora egész estét show-műsort."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.