Csobot Adél forró csókokkal várta Istenes Bencét

Forrás: Instagram/Istenes Bence -
csók Csobot Adél Istenes Bence Costa Rica szerelem nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője hazaérkezett álomnyaralásából, Costa Ricáról, kedvese, Csobot Adél pedig egyből csókokkal kényeztette.

Ahogy a Life.hu is megírta, tavaly év vége óta újra együtt jár Istenes Bence és Csobot Adél. A pár azóta rendre posztolja a cuki szerelmes fotókat. A ValóVilág7 műsorvezetője nemrég a festői Costa Ricára utazott, hogy pihenjen, de ezúttal szerelme, Adél nem tartott vele. Bence múlt hétvégén már hazaért és úgy látszik, a távolság csak erősítette a pár kapcsolatát.

Forrás: Instagram/Istenes Bence

A fotó mellé Bence csókos szmájlikat tett, ezzel is bizonyítva, hogy tombol a szerelem és a külön töltött nyaralás nem ejtett csorbát a kapcsolatukon.

Vadiúj szexjelenet A szürke ötven árnyalatában - csurran a méz, csorog a nyálhttp://www.life.hu/intim/20150131-a-szurke-otven-arnyalata-mezes-szex.htmlHa eddig nem izgatott fel se a könyv és a film se hozott lázba, a trailer megtekintése után garantáltan bizseregni kezdenek az érzékeid.Intim--Csókkal ünnepelte férje győzelmét Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/intim/20150202-gisele-bundchen-csokkal-unnepelte-ferje-tom-brady-gyozelmet-a-super-bowl-on.htmlÉlete egyik legemlékezetesebb meccsét zárta Tom Brady a vasárnapi Super Bowl-on: győzelemhez vezette csapatát, a New England Patriotsot, amelyet egy szenvedélyes csókkal jutalmazott gyönyörű szupermodell felesége, Gisele.Intim--Huncutkodásra fel! Minden eddiginél szexisebb az újabb A szürke ötven árnyalata fehérneműhttp://www.life.hu/intim/20150129-a-szurke-otven-arnyalata-ihlette-a-bluebella-legujabb-szexis-fehernemu-kollekciojat.htmlA szürke ötven árnyalata ihlette azt az új fehérnemű kollekciót, amelyet nemrég dobtak piacra. Mondanunk sem kell, hogy csupa szexi és dögös darabok. Grrr...Intim--Íme, a top 5 legdögösebb német pasihttp://www.life.hu/intim/20150130-michael-fassbender-til-schweiger-m.htmlKorábban csokorba szedtük már a legdögösebb francia férfiakat, most pedig haladunk kelet felé, és jönnek a szexis német hímek. Íme, a Life.hu kedvencei.Intim--Soma házasságába beleférnek a futó kalandokhttp://www.life.hu/intim/20150129-soma-mamagesa-eloadomuvesz-hazassagaba-belefernek-a-futo-kalandok.htmlSoma Mamagésa szerint egy magas szintű szeretet megléte esetén nem lehet probléma abból, ha valaki félrelép.Intim--Rémült szexmunkások és perverzióenciklopédia: Ő volt Sade márki, a szexmániás provokátorhttp://www.life.hu/intim/20120531-a-botranyos-eletu-szexmanias-filozofus.htmlDe Sade márki perverz, szexmániás arisztokrataként vonult be a köztudatba, ami nem is csoda, hiszen szokatlan szexuális kalandjait és kicsapongásait egyáltalán nem rejtette véka alá, ahogy a 18. század erkölcse kívánta volna. Kíváncsiak voltunk az életére. Két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.