Kihagyja a királyi bébi születését Harry herceg?

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
kisbaba Egyesült Királyság brit királyi család katonai szolgálat Katalin hercegné Ausztrália Vilmos herceg gyermek érkezés megszületés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg öccsét külföldre szólítja királyi kötelessége, ezért valószínűleg csak májusban fog találkozni a brit királyi család legújabb tagjával, akinek érkezését áprilisra várják.

Az egész világ lázban ég, amióta kiderült, mikor érkezik Vilmos herceg és Katalin hercegnő második babája. Bár valószínűleg maguk a brit királyi család tagjai lesznek azok a szerencsések, akik először láthatják a gyermeket, Harry herceg áprilisi menetrendje nem biztos, hogy lehetővé teszi, hogy ott legyen a királyi bébi születésekor.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Vilmos 30 éves öccse, aki nemrég jelentette be, hogy kilép a brit hadseregből, a Hello! magazin értesülései szerint egy teljes hónapot fog tölteni Ausztráliában katonai kötelezettségei miatt. A fejtegetések szerint rendkívül sűrű tavaszi programjának köszönhetően csak májusban fog találkozni a királyi család legújabb tagjával.

Vajon meglep bennünket Katalin?

Alig néhány nap, és megszületik György herceg kistestvére. Hogy gyorsabban teljen a várakozás, a Life.hu ITT tippelte meg, vajon mit fog felvenni Katalin hercegnő, amikor szülés után elhagyja a kórházat.
Vilmos herceg visszaül a pilótafülkébehttp://www.life.hu/news/20150331-vilmos-herceg-mento-helikoptert-fog-vezetni.htmlHétfőn visszaült a pilótafülkébe Vilmos herceg a Bond Air Services munkatársaként. News--Pinkben búcsúzott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150327-katalin-hercegno-pink-kabatban-bucsuzott-a-szules-elotti-visszavonulasa-elott.htmlUtoljára jelent meg a nyilvánosság előtt a második gyermekével várandós hercegnő. A kis trónörökös április második felében érkezik.Trend--Amikor Hermione Harryt választja: erre kell figyelnie Emma Watsonnak, ha királynő szeretne lennihttp://www.life.hu/intim/20150221-harry-herceg-brit-tronorokos-es-emma-watson-szineszno-randevuznak-lapertesulesek-szerint.htmlKülföldi lapértesülések szerint a brit trónöröklési lista negyedik helyezettje, Harry herceg és a Harry Potter filmek sztárja (micsoda véletlen), Emma Watson titokban találkozgatnak. Elsőre furcsa ez a párosítás, de ha jobban belegondolunk, nem is annyira ördögtől való. Vilmos öccse vélhetően a legjobb parti a szigeten, Ms. Watson pedig annyira rendben van, hogy talán még Erzsébet sem találna fogást rajta.IntimOrigoNevetséges: Katalin hercegnő megszült egy amerikai lap szerinthttp://www.life.hu/news/20150320-katalin-hercegnonek-megszuletett-masodik-gyermeke-az-amerikai-ok-magazin-szerint.htmlA hercegnő állítólag a St. Mary kórház Lindo Wing luxusklinikáján hozta világra második gyermekét, aki kislány lett – gyakorlatilag azonban semmi alapja sincs a brékingnek szánt sztorinak.News--Újra exbarátnőjének csapja a szelet Harry herceg?http://www.life.hu/intim/20150318-harry-herceg-es-chelsy-davy-ujra-osszejottek-egy-kozos-baratjuk-szerint.htmlÖt év telt el szakításuk óta, ám a brit királyi család sarja a jelek szerint még mindig nem tette túl magát egykori barátnőjén. Mi több, a hírek szerint már most több van köztük, mint puszta barátság.Intim--Kisfiú vagy kislány? Babaholmikat vásárolgatott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150324-katalin-hercegno-babaholmikat-vasarolgatott-kedvenc-ruhauzleteben-a-high-streeten.htmlAnglia legstílusosabb asszonya nem csupán magának válogatott néhány új ruhadarabot, hanem a hamarosan megérkező babájának és a kis György hercegnek is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.