Íme, Blake Lively gyönyörű gondolatai az anyaságról

Forrás: AFP -
halál anyaság gondolkodásmód Allure interjú körforgás Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves színésznő ezúttal az amerikai Allure magazin májusi számának címlapján szerepel. A fotók mellett természetesen egy interjú is készült vele a magazinba, ebből kiderül, hogy a színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott a kislánya születése óta.

„Már tudom, mi a legfontosabb dolog a számomra – és minden mást ennek rendelek alá" – mondta a színésznő első gyermeke születése után. Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya, James január 1-jén született, és már három híres keresztanyukája is van. A színésznő most mesélt először arról, hogy mi változott meg benne kisbabája születése óta.

Forrás: AFP

„Az emberek megszállottan törekednek a szépségre, és arra, hogy örökké fiatalnak látszódjanak. De nézz meg egy nőt, aki tényleg ennek él: csapdában van. Mert tragédia lenne, ha örökre fiatalok maradnánk" – mondta a színésznő, aki sokáig védte kislányát a nyilvánosságtól.

A sztár minden mondatából az érezhető, hogy kislánya mennyire megváltoztatta a gondolkodását az élet körforgásáról és a halálról: „Ha van egy gyereked, rájössz, hogy a halálnak is megvan az oka. Elmegyünk, hogy helyet adjunk gyermekeinknek" – mondta végül a színésznő.

Kit érdekel, Cate Blanchett milyen tamponmárkát használ?http://www.life.hu/trend/20150413-cate-blanchett-szerint-tamponja-markajara-is-ra-fognak-kerdezni-a-voros-szonyegen.htmlA híres színésznő kifakadt a riporterek vörös szőnyeges kérdésein. Cate szerint már csak a tamponja márkájára nem kérdeznek rá.Trend--Hihetetlenül jól áll Tyra Banksnek a rövid hajhttp://www.life.hu/trend/20150410-tyra-banks-modell-rovid-haju-lett.htmlTyra Banks nagy lépésre szánta el magát: rövid hajat vágatott. A modell jó döntést hozott, hiszen hihetetlenül jól áll neki az új frizura.Trend--Sokkoló fotó! Meztelenül, szőke parókában pózol a híres fotóshttp://www.life.hu/trend/20150410-terry-richardson-fotos-meztelenul-szoke-parokaban-pozolt.htmlTerry Richardson bizony nem egy hétköznapi ember. Ritkán csinál olyat, amit normálisnak tarthatnánk – és erre ezúttal sem cáfolt rá.Trend--JLo beterpesztett – így készült az MTV díjátadójárahttp://www.life.hu/trend/20150413-jennifer-lopez-az-mtv-movie-awards-gala-elott-versace-kontosben-terpesztett.htmlJennifer Lopez vasárnap az MTV Movie Awardsra volt hivatalos. Az énekesnő a készülődés pillanatait Instagram oldalán osztotta meg a rajongóival – és nem is akármilyen képeket posztolt.Trend--Így már régen láttuk a sztárt! Slamposan mutatkozott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150407-kim-kardashian-kanye-west-felesege-slamposan-mutatkozott.htmlMióta a férje öltözteti Kim Kardashiant, nem volt rá példa, hogy a celebnő slamposan jelent volna meg. Úgy tűnik, Kanye West hétfőn nem volt otthon, így Kim egyedül öltözött fel.TrendAFP86 éves Instagram-sztár lett az ismert divatmárka arcahttp://www.life.hu/trend/20150407-baddie-winkle-a-nyolcvanhat-eves-instagram-sztar-lett-a-dimepiece-marka-uj-arca.htmlA 86 éves Baddie Winkle idős kora ellenére az egyik legvagányabb "csaj", akit eddig láttunk. Ezúttal egy divatmárka arcaként készültek róla extravagáns fotók.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.