Három híres keresztanyukát is kapott Blake Lively kislánya

keresztanya barátnő Alexis Bledel Pletykafészek America Ferrera Amber Tamblyn Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen keresztanyukákat tudhat magáénak a Pletykafészek színésznőjének kislánya, James.

György herceg hét keresztszülője után szabadon? Blake Lively három legkedvesebb barátnőjét tette meg a kis James keresztanyukájává, akik nem mellesleg legalább annyira híresek, mint az újdonsült anyuka.

Forrás: Getty Images/AFP/Scott Gries

Ők név szerint a Szívek szállodája Roryja, Alexis Bledel, a Cannes-ban tavaly kisebb balesetet elszenvedett America Ferrera és Amber Tamblyn. A hírt egyébként éppen Amber árulta el Nick Lachey showműsorában, a Morning Buzz Live-ben.

Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya tavaly decemberben született meg, nevét azonban sokáig titkolta a szülőpár, kiváltképp a büszke apuka szeretett viccet csinálni a média gyermekére irányuló fokozott figyelemből.

Blake Lively szülés után máris bombanő: szűk ruciban mutatta meg lapos hasáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150213-blake-lively-es-ryan-reynolds-kislanya-a-hirek-szerint-a-james-nevet-kapta.htmlBlake Lively kevesebb, mint 2 hónapja hozta világra gyermekét, de a minap a New York Fashion Weeken már megcsodálhattuk szülés utáni alakját. Ez Zsír!--Esküvőre és keresztelőre készül Berkihttp://www.life.hu/bulvar/20140505-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-berki-krisztian-felesegul-veszi-hodi-pamelat-es-a-marathonra-keszul.htmlBefejezte gyalogtúráját Berki Krisztián, aki Nyíregyházától Sopronig 644 kilométert gyalogolt le. Felkészítője, Vozár Attila elégedett, állítja, amit Berki véghezvitt, igazi sportteljesítmény. TV + BulvárOrigoSzóval így néz ki Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya?http://www.life.hu/csalad/20150327-igy-nezne-ki-blake-lively-es-ryan-reynolds-kozos-kislanya-a-szineszno-nemreg-posztolt-gyermekkori.htmlLassan három hónapja, hogy megszületett a sztárvilág egyik oly régóta várt csöppsége, akiről híres szülei még mindig igyekeznek visszatartani minden információt. Blake nemrég közzétett kiskori fotója miatt azonban a mi fantáziánk is elindult...Család--Elképesztő dolog történt: Blake Lively olyan fotót posztolt, amin csúnyahttp://www.life.hu/trend/20150321-blake-lively-olyan-fotot-posztol-instagramra-amin-csunya-csunya.htmlHihetetlen, de igaz! A világ egyik leggyönyörűbb nőjéről is készülhet pocsék fénykép. Íme a bizonyíték.Trend--Tündéri fotók Katalin és Vilmos kisfiának keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/galeria/20131024-megkereszteltek-gyorgy-brit-herceget-vilmos-herceg-eskatalin-hercegne-fiat-a.htmlHatalmas készülődés előzte meg a kis György Sándor Lajos október 23-ai keresztelőjét Nagy-Britanniában. A kis herceg végül hét keresztszülőt kapott. Az ünnepségen, a londoni St. James Palace-ban mindössze 22 meghívott vendég volt jelen a szülőkön, a hét keresztszülőn, a polgári származású Katalin közvetlen rokonain, valamint a királyi család legmagasabb rangú tagjain kívül.GalériaNorthfotoVégre! Először láthatjuk Blake Livelyt és Ryan Reynoldsot kisbabájukkal!http://www.life.hu/csalad/20150302-blake-lively-t-es-ryan-reynolds-ot-kisbabajukkal-fotoztak-le.htmlElőször fotózták le a sztárpárt kisbabájukkal, ám a picit gondosan takarta az édesanyja. Nem baj, azért így is nagyon édesek együtt!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.