István a kiráy Szentendre eljegyzés Gyenesei Leila család Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljegyezte Gyenesei Leila öttusázót az István, a király címszereplője.

"Menyasszony lettem. A legcsodálatosabb, a legromantikusabb lánykérés, amiről valaha álmodhattam! Köszönöm szerelmem, hogy engem választottál társadnak!" - kürtölte világgá boldogságát szerelmes fotók gyűrűjében Leila a közösségi oldalán.

Forrás: www.fekepal.hu, Gyenesei Leila hivatalos Facebook oldala Forrás: www.fekepal.hu, Gyenesei Leila hivatalos Facebook oldala

A párhoz közel álló ismerősök úgy tudják, a musicalszínész Szentendrén, a Dunaparton kocsikázva kérte meg a szép választottja kezét.
"Hihetetlenül boldogok vagyunk, szinte lángol a szerelem köztünk. Nagy lépés volt ez a közös életünkben, és egy rendkívül fontos állomás. Örök, felejthetetlen emlék lesz, hogy romantikus környezetben kértem meg Leila kezét" – fogalmazott szerényen Feke Pál a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.