Négy hónapos kislányáról posztolt cuki fotót Ryan Reynolds

fotó kislány cuki Blake Lively Ryan Reynolds büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively és Ryan Reynolds első gyereke januárban született meg. A büszke apuka Instagram profiljára posztolt egy képet a kislányról.

Ryan és Blake, akik a James nevet adták kislányuknak, nagyon óvják őt a nyilvánosságtól.A színész néhány napja létrehozott Instagram oldalán azonban megmutatott egy kis kezecskét, ami az ujját szorítja. Reméljük, hamarosan többet is láthatunk a kislányból!

Forrás: Instagram/ Ryan Reynolds

Blake Lively meghatóan nyilatkozott az anyaságról

A 27 éves színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott a kislánya születése óta. Olvasd el a gyöyörű gondolatokat itt!

Pocakos fotó négyszer! Csodálatos képet posztolt a Beverly Hills 90210 sztárja!http://www.life.hu/csalad/20150513-tori-spelling-pocakos-fotokat-posztolt-mind-a-negy-terhessegerol.htmlKi hinné, hogy a Beverly Hills 90210 egykori Donnája már négygyerekes anyuka? Pedig így van, ráadásul nagyon jól áll neki az anyaság.CsaládOrigoEnnyire szereti anyukáját Beyoncé, David Beckham és Nicki Minajhttp://www.life.hu/csalad/20150511-kedvenc-amerikai-sztarjaink-igy-unnepeltek-az-anyak-napjat.htmlKedvenc amerikai sztárjaink most vasárnap tartották az anyák napját. Hogyan emlékezett meg a nagy napról Beyoncé, Nicki Minaj és David Beckham?Család--“Ha nincs hús, akkor nincs baba sem” - Rossz anya a vegán anya?http://www.life.hu/csalad/20150513-a-vegan-eletmod-hatasa-a-terhessegre-a-magzat-egeszsegere.htmlSaját bőrömön is tapasztalom, hogy a vegetarianizmust és a vegánizmust idehaza még mindig valamiféle misztikum lengi körül. Vannak, akik szerint csak egy hülye hóbort, mások nem tudják elképzelni, hogy hús nélkül boldog életet lehet élni, megint mások pedig (téves) egészségügyi okokra hivatkozva utasítják el a növényi táplálkozást. De akkor kelt csak igazán nagy felháborodást a húsmentes étrend, ha gyermeket váró kismamáról van szó. Valóban rossz anya a vegán anya?CsaládThinkstockKatalin hercegnének nem lehet több gyereke!?http://www.life.hu/csalad/20150515-kate-midlletonnak-azaz-katalin-hercegnonek-nem-lehet-tobb-gyermeke-az-orvosok-szerint.htmlDrámai hírek láttak napvilágot az idilli kis családról.Család--Feke Pál megkérte olimpikon párja kezéthttp://www.life.hu/csalad/20150515-feke-pal-musicalszinesz-megkerte-gyenesei-lilla-olimpikon-ottusazo-parja-kezet.htmlEljegyezte Gyenesei Leila öttusázót az István, a király címszereplője.Család--Som-Balogh Edina két évesen is szoptatja kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150514-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-ket-evesen-is-szoptatja-kisfiat.htmlA Barátok közt sztárja imádja kisfiát és bevallotta, Noelt még két évesen is az nyugtatja meg, ha édesanyja a keblére emeli.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.