Meghurcolták a nyilvánosan szoptató anyát

Forrás: Thinkstock -
kritika szoptatás komment gyorsétterem anya megosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi az anya tudta nélkül fotózta le őt szoptatás közben, a nyilvánosan szoptatós fotót pedig közösségi oldalára is feltette, ami természetesen megosztó véleményeket váltott ki.

Egy édesanyáknak szóló nyilvános Facebook-csoportban látta viszont magát Conner Kendall, aki egy amerikai gyorsétteremben szoptatta meg 4 hónapos gyerekét.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Szoptató anyák szállták meg a nyugatit

Ahogy a Life.hu is megírta, a Nyugati téri McDonald's-ból kiküldtek egy szoptató anyát. Ez ellen tiltakozva szerveztek flashmobot, így száz nő szoptatott egyszerre a gyorsétteremben.

„Tiszteletben tartottam az étterem többi vendégét. Elfordultam, amikor etetni kezdtem a kisfiamat, amikor végzett, akkor pedig rögtön megigazítottam a felsőrészemet. Senki nem láthatott semmi intimet” – írta a nő a Facebookra posztolt nyilvános levelében, amit egyébként külön elküldött a posztoló férfinak, aki később elnézést kért tőle.

Természetesen rengeteg komment érkezett a fotóra, ami a facebook-megosztásoknak köszönhetően bejárta a világot. A nő kapott hideget-meleget, de csak a pozitív kritikákkal foglalkozik.

Te szoptatnál nyilvános helyen?

A környezet legyen megengedőbb, vagy az anyukák vonuljanak el, ha meg szeretnék etetni gyermeküket? A Life.hu nyilvános szoptatás kérdéseiről szóló cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.