Angelina Jolie és Brad Pitt: külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Brad Pitt házasság Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag egyre több viharfelhő gyülekezik a Jolie-Pitt pár háza táján, a külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca. Sajtóértesülések szerint megromlott viszonyukat pénzügyi gondok tetézik. 

Már többször felröppentek olyan híresztelések, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt házassága veszélyben van, most azonban az amerikai OK Magazine is meglebegtette, hogy a színészek párterápiára járnak, így akarják megmenteni házasságukat, amely sokat sérült azután, hogy Angelinán először dupla melleltávolítást végeztek el, majd kiszedték a petefészkét is. Illetve hat gyermekük nevelése is komoly nehézségek elé állítja őket.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A helyzetet pedig csak nehezíti, hogy a sztárpár ahhoz, hogy fényűző életét biztosítani tudja, több millió dolláros adósságot halmozott fel - legalábbis az Inquisitr magazin értesülései szerint, amely arról is beszámolt, a sztárpár nem hajlandó csökkenteni kiadásait. Olyannyira, hogy Angelina 40. születésnapjára egy hidroplánt kapott férjétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.