Meglepő! Justin Bieber egészen új oldalát mutatta meg!

Forrás: Instagram/ Justin Bieber -
Justin Bieber gondoskodás pozitív botrány féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes megmutatta eddig rejtett oldalát – a kistestvérről gondoskodó báty szerepében tündökölt.

A 21 éves énekes manapság botrányokkal, színpadi beégéssel és különböző konfliktusokkal kerül előtérbe. Ezúttal azonban valami pozitívat hallunk róla: kiválóan gondoskodik féltetvéréről, az 5 éves Jaxonról. Instagram oldalán mostanában több közös képet is megosztott, amiken tényleg nagyon édesek együtt.

Forrás: Instagram/ Justin Bieber

Forrás: Instagram/ Justin Bieber

De édes! David Beckham focizni tanítja kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150605-david-beckham-focizni-tanitja-kislanyat-harpert.htmlNéhány napja még biciklizni tanította Harpert a sármos exfocista, ma délelőtt pedig focileckéket adott egyetlen kislányának.Család--George Clooney szülőfalujában bulizott feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20150605-george-clooney-es-amal-clooney-a-szinesz-szulofalujaban-augustaban-jartak.htmlA párocska, akik általában a legdrágább helyeken szállnak meg és a legdrágább ételeket eszik, ezúttal szerény körülmények közé utaztak vidékre. A sármos színész ugyanis elvitte feleségét 1000 fős kis szülővárosába.Család--Tatár Csilla megmutatta gömbölyödő pocakját - Csodaszép kismama!http://www.life.hu/csalad/20150604-tatar-csilla-musorvezeto-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlAhogy egyre jobban látszik a műsorvezetőn a terhesség, úgy lesz szebb és szebb. Tatár Csilla teljesen kivirult!Család--5+1 aranyköpés terhes nőktől http://www.life.hu/csalad/20150604-5-1-aranykopes-terhes-noktol.htmlA kismamákra különböző módokon hat a terhesség. Nem gyakori, hogy a fogantatás után csak többesszámban hajlandóak a trónörökösről (és magukról) beszélni. Egyeseket államvizsga közben ér, míg mások Piroskához mérik az állapotot. Íme, pár aranyköpés, ami minden babablogon elhangzik:CsaládThinkstockMegvan, mikor keresztelik a kis Sarolta hercegnőthttp://www.life.hu/csalad/20150605-megvan-mikor-keresztelik-sarolta-hercegnot.htmlA Kensington-palota bejelentette a nagy napot: július 5-én keresztelik meg Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekét.CsaládAFPKiderült, miért kapta a Mici nevet Ördög Nóri lánykájahttp://www.life.hu/csalad/20150605-szulak-andi-jakupcsek-gabriella-ordog-nora-majka-es-szinetar-dora-a-nevadas-buvkorerol-vallott.htmlSztárok vallottak arról, hogyan is választottak keresztnevet csemetéjüknek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.