Rubint Réka kislánya Lara, mintha édesanyja ikertestvére lenne

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala -
Rubint Réka ikertestvér hasonlóság fitness Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint két tojás úgy hasonlít egymásra a fitnesslady és lánya. A szavunk elállt Réka fotója láttán, amit közösség oldalán osztott meg a rajongóival.

"Ki kicsoda?" - tette fel a fotó mellett a találós kérdést Réka. Természetesen azért kitalálni, hogy az első fotón, kislánya, Lara látható, a második képen, pedig a büszke anyuka. Az egyforma ruha, napszemüveg és háttérnek köszönhetően olyan, mintha Lara, a kicsi Rubint Réka lenne és végül is kijelenthetjük: nem esett messze az alma a fájától.

Lara és Réka Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Megvan, ki lép Rubint Réka nyomdokaiba

„Lara már korábban is beállt az óráimra, ha volt kedve, de csak a hátsó sorba, inkognitóban. Soha nem erőltettem, hisz sportol eleget, heti négyszer lovagol, heti kétszer teniszezik. Látva ezt a tendenciát, megkérdeztem, lenne-e kedve együtt csinálni egy közös edzésprogramot"- mesélte a Life.hu interjújában Réka.
Kiderült, miért kapta a Mici nevet Ördög Nóri lánykájahttp://www.life.hu/csalad/20150605-szulak-andi-jakupcsek-gabriella-ordog-nora-majka-es-szinetar-dora-a-nevadas-buvkorerol-vallott.htmlSztárok vallottak arról, hogyan is választottak keresztnevet csemetéjüknek. CsaládOrigoBerki Krisztián idegen ágyban ébredthttp://www.life.hu/csalad/20150605-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-idegen-agyban-ebredt-kislany-amellett-aludt.htmlÉbredezős reggeli fotót posztolt a TV2 műsorvezetője, aki ezúttal nem a saját ágyában aludt el.Család--Tóth Vera őszintén vallott családalapítási terveirőlhttp://www.life.hu/csalad/20150605-toth-vera-megasztar-gyoztes-enekesno-oszinten-vallott-csaladalapitasi-terveirol-a-gyermekvallalasrol.htmlAz énekesnő boldog párjával, de a gyerekvállalást nem szeretné elkapkodni, első lépésként párkapcsolatát akarja erős alapokra helyezni.Család--Szandi lánya, Blanka csodaszép kis hölgy letthttp://www.life.hu/csalad/20150601-szandi-enekesno-lanya-blanka-kulonleges-fotozason-jart-keresztanyanal-pintacsi-vikinel.htmlPillanatok alatt elszaladtak az évek, és Szandi kislánya gyönyörű, szárnyait bontogató nővé érett.Család--Gombos Edina gyermekei új nevet kaptakhttp://www.life.hu/csalad/20150529-gombos-edina-musorvezeto-gyermekei-uj-nevet-kaptak-mert-rosszul-anyakonyveztek-oket.htmlA műsorvezetőnek meggyűlt a baja férje nevével: a teljes iratcserét két szoptatás között kellett megoldania.CsaládOrigoGeorge Clooney szülőfalujában bulizott feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20150605-george-clooney-es-amal-clooney-a-szinesz-szulofalujaban-augustaban-jartak.htmlA párocska, akik általában a legdrágább helyeken szállnak meg és a legdrágább ételeket eszik, ezúttal szerény körülmények közé utaztak vidékre. A sármos színész ugyanis elvitte feleségét 1000 fős kis szülővárosába.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.