Ez aztán az ajándék! Kim Kardashian nem akármivel lepte meg férjét a születésnapján!

Kanye West kim kardashian ünnep Los Angeles Lakers terhes születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már többször is megtapasztaltuk, hogy a Kardashian család bizony nem kispályázik, ha ünneplésről van szó. A celebnő ezúttal is megadta a módját, és nagyszabású ajándékkal lepte meg férjét.

Kanye West tegnap ünnepelte 38. születésnapját, ennek örömére a terhes Kim Kardashian kibérelte a 20 ezer férőhelyes Staples Centert, ami a Los Angeles Lakers otthona. De nemcsak a helyet, hanem Kanye West kedvenc játékosait is leszerződtette egy rövid időre a celebnő, hogy férje játszhasson velük.

Meglepetés... Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

A labda Kanye Westnél Forrás: Instagram/ Khloe Kardashian

A kivetítő is Kanye Westet ünnepli Forrás: Instagram/ Kris Jenner

Csoportkép: középen Justin Bieber, balra lent John Legend Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Keira Knightly többet keres egy filmmel, mint a férje egy év alatthttp://www.life.hu/csalad/20150608-keira-knightly-szineszno-tobbet-keres-egy-filmmel-mint-a-ferje-egy-ev-alatt.htmlKeira Knightly férje, James Righton zenész jelenleg a Klaxons nevű formáció zongoristája és vokalistája. A 31 éves férfi annyit keres egész évben, amennyit felesége egy munkával lazán megszerez! Sőt!Család--Palvin Barbi a legédesebb keresztanyukahttp://www.life.hu/csalad/20150608-palvin-barbi-modell-a-legedesebb-keresztanyuka.htmlA világhírű magyar modell tündéri fotót osztott meg rajongóival, amin egy kislánnyal pózol.Család--Helen Mirren vallomása: „Soha nem éreztem szükségét egy gyereknek”http://www.life.hu/csalad/20150606-helen-mirren-oszinten-vallott-arrol-hogy-miert-nem-szuletett-soha-gyereke.htmlAz Oscar-díjas színésznő, aki kiváló alakítást nyújt anyaszerepben is, a valóságban soha nem vágyott erre az élményre. A 69 éves Helen Mirren most őszintén vallott arról, hogy miért nem született soha gyermeke.Család--Közösségi oldalán reklámozza a szoptatást a gyönyörű modell! Íme, a fotó!http://www.life.hu/csalad/20150606-doutzen-kroes-modell-kozossegi-oldalan-reklamozza-a-szoptatast.htmlA kétgyermekes Doutzen Kroes egyenesen imád szoptatni – és ezt most újra bebizonyította.Család--Meglepő! Justin Bieber egészen új oldalát mutatta meg!http://www.life.hu/csalad/20150606-justin-bieber-enekes-imadja-5-eves-feltestveret-jaxont.htmlAz énekes megmutatta eddig rejtett oldalát – a kistestvérről gondoskodó báty szerepében tündökölt.Család--De édes! David Beckham focizni tanítja kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150605-david-beckham-focizni-tanitja-kislanyat-harpert.htmlNéhány napja még biciklizni tanította Harpert a sármos exfocista, ma délelőtt pedig focileckéket adott egyetlen kislányának.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.