Megszületett a svéd hercegnő kisbabája

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
baba Magdolna hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az örömhírt a királyi család a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be.

A 33 éves Magdolna ma délután háromnegyed kettőkor hozta világra második gyermekét.
"Örömmel tudatjuk, hogy őfelsége Madeleine hercegnő kisfiúnak adott életet június 15-én, 13 óra 45 perckor" - írják a közleményben.

Magdolna hercegnő szombaton még testvére, Károly Fülöp esküvőjén vett részt, és mindenórásan is gyönyörű volt.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Gyereke lesz a Rém rendes család sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyereke-lesz-a-rem-rendes-csalad-sztarjanak.htmlA Rém rendes családból jól ismert David Faustino apai örömök elé néz. Család--Elkezdődött a vakáció! - 5 nyárindító tipp gyerekekkelhttp://www.life.hu/csalad/20150615-tippek-a-vakaciohoz-gyerekeknek.htmlA mai nappal az összes iskolában hivatalosan elkezdődött a nyári szünet. Adunk néhány tippet, milyen programokat imádnak a gyerekek nyáron. CsaládOrigoTamara Ecclestone is a nyilvános szoptatás hívehttp://www.life.hu/csalad/20150615-tamara-ecclestone-is-a-nyilvanos-szoptatas-hive.htmlA Forma 1-es főnök, Bernie Ecclestone lánya nem az első híresség, aki közösségi oldalán népszerűsíti a nyilvános szoptatást.Család--Korán kezdi a pasizást Jessica Simpson 3 éves lányahttp://www.life.hu/csalad/20150615-jessica-simpson-3-eves-kislanya-maxwell-mar-most-fiukat-csokolgat.htmlA kis Maxwell egy kisfiút csókolgat lelkesen a híres anyukája által közzétett fotóján. Nagyon aranyos!CsaládOrigoMegszületett Benedict Cumberbatch első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150615-benedict-cumberbatch-szinesznek-es-felesegenek-megszuletett-elso-gyermeke-aki-kisfiu-lett.htmlKisfia született a Sherlock Holmes sztárjának és feleségének, Sophie Hunternek. Gratulálunk nekik!Család--Családot szeretne Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/csalad/20150615-lindsay-lohan-csaladot-es-gyerekeket-szeretne.htmlKi gondolta volna, hogy egyszer ez a pillanat is eljön? A botrányhősnő maga jelentette ki, mennyire szeretne végre megállapodni és gyerekeket szülni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.