Elkezdődött a vakáció! - 5 nyárindító tipp gyerekekkel

Vakáció nyári szünet gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai nappal az összes iskolában hivatalosan elkezdődött a nyári szünet. Adunk néhány tippet, milyen programokat imádnak a gyerekek nyáron. 

Vidd strandolni vagy vízi vidámparkba!

Hidd el, egy gyerek se mondana nemet egy aquaparkozásra. Ha éppen nincs kedvetek a Balatonnál lángosozni, fagyizni és süttetni magatokat, váltsatok jegyet egy vízi vidámparkba és próbáljátok ki együtt a legvadabb csúszdákat is.

Irány a vadaspark!

Ha nagy állatkert rajongó a gyerkőc, a vadasparkok is a kedvencei lesznek. Ráadásul a nagy hőségben mindenki élvezni fogja a fák árnyékát, miközben az állatokkal ismerkedtek.

Forrás: vadaspark.hu

Szervezzetek minden napra egy programot!

Tervezzétek meg, melyik nap mit fogtok közösen csinálni. Lehet ez akár egy mozi, akár szappanbuborék fújás a parkban, akár az erkélyen pancsolhattok a felfújható medencében.

Egy-két egyszerű játék, ami mindig beválik

Faragjatok dinnyéből kis "szobrokat!
Rajzoljatok az aszfaltra krétával!
Készítsetek napórát!
Rendezzetek bicikliversenyt!

Kaladozásra fel!

Szuper nyári program egy kalandparkozás. A dzsungel hőseinek érezhetik magukat és egész nap, és bátorságukat is tesztelhetik, miközben a mozgáskoordináció is fejleszthető. Ráadásul garantáltan felejthetetlen élményekkel tértek haza.

Pattanjatok kerékre!

Szervezzetek egy családi biciklitúrát, akár több naposat, sátrazással. Az esti sátrazás mindig nagy buli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.