Kisfia született a világ egyik legszebb mellű színésznőjének

mell szülés gyermek Jennifer Love Hewitt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű 36 éves hollywoodi színésznő egészséges kisfiúnak adott szerdán életet. Jennifer Love Hewitt második gyermekének az Atticus James Hallisay nevet adta. 

Egészséges kisfiúnak adott életet szerdán a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmek és a Szellemekkel suttogó sorozat sztárja, aki kamaszkorunk egyik legszebb melleivel rendelkező színésznője volt. Jennifer Love Hewitt második gyermekének a különleges Atticus James Hallisay nevet adta.

Forrás: Facebook/Palmer's UK

A színésznő, a hollywoodi sztároktól eltérően, első gyermekénél sem alkalmazott dadust, és elmondása szerint ezt most sem tervezi - írja a Daily Mail. Jennifer Love Hewitt-nak és sármos színész ferjének, Brian Hallisay-nek már van egy 19 hónapos kislányuk, Autumn James.

Csodaszép fotóval köszöntötte férjét Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/csalad/20150622-csodaszep-fotoval-koszontotte-ferjet-apak-napjan-reese-witherspoon-szineszno.htmlA hollywoodi színésznő is megemlékezett az apák napjáról: egy csodaszép képet tett közzé férjéről és gyermekükről Instagram-oldalán. Család--Már hivatalos! Kim Kardashiannak és Kanye Westnek kisfiuk leszhttp://www.life.hu/csalad/20150622-kim-kardashian-bejelentette-hogy-kisfiuval-terhes.htmlKim Kardashian véget vetett a terhessége körüli pletykáknak és bejelentette: kisfiút hord a szíve alatt. Család--Ryan Reynolds lett a rossz apák megtestesítője - Mindenki nekiesett!http://www.life.hu/csalad/20150624-ryan-reynolds-rosszul-tartja-kislanyat-a-babahordozoban-ami-miatt-a-kommentelok-nekiestek.htmlBlake Livelyt csupán a szeretet és a jó szándék vezérelte, amikor megosztotta a férjéről és kislányukról készült közös képet. Valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy ekkora port kavar a gondos és figyelmes anyukák körében a fotó.CsaládOrigoEzzel lepte meg szerelme Nádai Anikót http://www.life.hu/csalad/20150624-ilyen-cuki-ruhat-kap-nadai-aniko-kisfia.htmlA csodaszép kismamát és születendő babáját Anikó szerelme lepte meg egy kis ajándékkal, aminek nagyon örült. CsaládOrigoVárkonyi Andrea nagyon büszke kislányárahttp://www.life.hu/csalad/20150623-varkonyi-andrea-kislanya-dijazasban-reszesult.htmlA TV2 híradósa büszkén osztotta meg rajongóival azt a képet, amelyen kislányát egy iskolai ünnepségen dijazzák.CsaládOrigoSosem látott gyermekkori képpel emlékezett Paul Walkerre lánya, Meadowhttp://www.life.hu/csalad/20150622-paul-walker-lanya-meadow-sosem-latott-gyermekkori-fenykepet-posztolt-edesapjaval-kozosen.htmlA tragikus hirtelenséggel elhunyt világsztár 16 éves lánya képmegosztó oldalán köszöntötte néhai édesapját apák napja alkalmából.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.