Ryan Reynolds lett a rossz apák megtestesítője - Mindenki nekiesett!

Forrás: Instagram/Blake Lively -
babahordozó édesanya kisbaba kommentelők kislány támadás Blake Lively édesapa Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Livelyt csupán a szeretet és a jó szándék vezérelte, amikor megosztotta a férjéről és kislányukról készült közös képet. Valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy ekkora port kavar a gondos és figyelmes anyukák körében a fotó.

Míg sokan elolvadtak Blake Lively apák napja alkalmából közzétett fényképén, addig mások azonnal támadni kezdték Ryan Reynoldsot.

Forrás: Instagram/Blake Lively

Az újdonsült apuka, akinek idén januárban született meg kislánya, James, az internet népe szerint ugyanis nagyon felelőtlenül és hanyagul tartja babahordozójában gyermekét, akin ráadásul látszik, hogy nem is ül kényelmesen benne.

"Kérjük ezt a szexi férjet, hogy olvassa el a használati utasítást!" - szólította fel egy kommentelő a színészt.

"A másik, hogy ki sem látszik a feje. Kapott egyáltalán levegőt?" - kérdezte egy másik felhasználó.

A Stir családi blog egyik szerzője, Jenny Erickson el is magyarázta, pontosan mi a gond a képen: "James lábai kilógnak a hordozóból és egymás mellett is vannak. Ha a baba lábait összenyomja a hordozó, az akár a csípődiszplázia esélyét is növelheti" - magyarázta a blogger, aki az orvosok utasítását javasolja: igyekezzünk elkerülni a béka-lábtartást, tartsuk őket terpeszben és a térdüket behajlítva.

Ezen kívül a fejecskéjükre is figyelni kell: „Mindig bizonyosodjunk meg arról, hogy látjuk a csecsemő arcát, és szabadak a légutak" - tette hozzá.

Teher a gyerek? Így csináld

Ha útnak indulsz egy kisbabával, sokszor macerás a babakocsit elővenni – nehézkes vele a közlekedés, túl nagy és különben is, jobb érzés, ha a gyerek ott szuszog a közvetlen közeledben. Ilyen esetekre találták ki a különböző hordozókat. De melyik ezek közül a jó, melyik mire való, melyik a legkényelmesebb és a legfontosabb: melyik az, amelyik mindkettőtök testi épségére is odafigyel? A Life.hu ITT mutatta meg a legelterjedtebb darabokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.