Berki: "Sokan támadnak majd engem, mert 20 hónaposan dolgoztatom a gyerekemet"

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy divatmárka arca lett Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya. Natasa Zselyke 20 hónaposan így a legnagyobb világsztárok gyermekeinek nyomdokába lépett. Berki szerint sokan támadni fogják őt azért, mert alig kétévesen dolgoztatja a gyerekét. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Berki Natasa Zselykéből fotómodell lesz. A híres apuka úgy gondolja, kislánya életének természetes velejárója, hogy szeret szerepelni, és jól érzi magát a kamerák kereszttüzében.

Berki Krisztián, Berki Natasa Zselyke Forrás: RC News

"Biztos sokan támadnak majd engem, mert 20 hónaposan dolgoztatom a gyerekemet. Ám ezt úgy is lehet nézni, hogy játszva, könnyedén keres pénzt olyan családias légkörben, melyben jól érzi magát, szép ruhákat kap, nem utolsó sorban pedig susogó húszezreseket. Ez kisimítja a ráncaimat" - jelentette ki Berki Krisztián.

Berki Natasa Zselyke apukája állítja: kislányával van egy titkos nyelve, így ők megbeszélték: Nati örömmel vállalja a modellszerződéssel járó feladatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.