Micsoda felelőtlen szülők - Másfél hónapos gyereket hagytak egy felforrósodott autóban Óbudán

Forrás: Thinkstock -
baba forróság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők és nagyobbik gyerekük egy óbudai bevásárlóközpontban vásároltak, a kisebbik gyereket pedig a kocsiban hagyták. 

Nagyjából 30 percig volt egyedül a felforrósodott autóban a déli órákban a kisbaba, amíg szülei vásároltak.

Forrás: Thinkstock

A kocsi ablakait lehúzta a házaspár, a gyerek sírását a járókelők hallották meg, akik a mentőket és a rendőrséget is értesítették.

Gyerekek, akik a családi autóban lelték halálukat

Véletlen baleset? Szülői felelőtlenség? Eltervezett gyilkosság? Nem telik el úgy nyár, hogy ne érkezne hír felforrósodott kocsiban hagyott gyerekek tragikus eseteiről. Az alábbi brutális történetekből érdemes mindenkinek levonni a tanulságot: fokozottan figyeljünk szeretteinkre, hiszen akár egy meggondolatlan döntés is drámai következményekkel járhat.

A kiérkező mentősök megállapították: annak ellenére, hogy a gyereknek nem esett baja, veszélyben volt. A szülők ellen kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozás indult.

Roberto konyhája: Jéghideg gazpacho búzacsírávalhttp://www.life.hu/csalad/20150706-roberto-konyhaja-gazpacho-buzacsiraval.htmlDögmeleg van! Ki kíván ilyenkor bármilyen ételt is? Ha minden lehetséges ’’fitnesszkaját’’ számba vettünk és a pörköltre se fáj a fogunk, na, akkor jöhet a jéghidegre hűtött gazpacho!Család--Így öleli egymást Nádai Anikó és pocakjának legnagyobb rajongója - intim fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150705-nadai-aniko-hatalmas-pocakja-es-legnagyobb-rajongoja-muzli-a-mentett-kutya-intim-foto.htmlTündéri fotót posztolt az éppen terhes Nádai Anikó magáról és kedvencéről, Müzliről.CsaládOrigoAkkor aludj, amikor az ikrek alszanak!http://www.life.hu/csalad/20150705-akkor-aludj-amikor-az-ikrek-alszanak-jon-a-baba-hadas-krisztaval.htmlAmikor meghirdettük a Jön a baba 2. évadát, február és április között szülő édesanyákat kerestünk, és persze egy ikres mamát mindenképp (többen is jelentkeztek). Úgy voltunk vele, hogy a május végi ikres Jármer Kata úgyis április végi lesz, mert a duplababák úgysem maradnak benn sokáig. Na jó, legfeljebb május eleje, mondtuk magunkban engedékenyen, de az még belefér. Aztán június 1-jén úgy kellett kiimádkozni a gyerekeket Kata hasából!CsaládThinkstockKozsó: "Gyakran elérzékenyülök, ha meghallok egy számot, amit én írtam"http://www.life.hu/csalad/20150705-kozso-interjut-adott-amiben-elarulja-min-ment-keresztul-mutetje-ota.htmlKozsónak műtétje után ismét meg kellett tanulnia járni, beszélni. Legutóbbi, a Blikknek adott interjújában elárulta: most sokkal bondoldogabb, mint karrierje csúcsán.CsaládOrigoNincs tejed? A hiba a génjeidben van!http://www.life.hu/csalad/20150702-a-genjeibe-van-irva-ha-valaki-keptelen-szoptatni.htmlEgy újszülött táplálásának legjobb módja kétségkívül a szoptatás - az anyatej biztosítja leginkább a baba szervezete számára a fejlődéshez szükséges tápanyagokat. Érthető módon az édesanyákat általában a kizárólag anyatejjel történő táplálásra ösztönzik, így aki valamilyen oknál fogva nem képes rá, mert nincsen teje, azt érezheti, nőiessége és anyai képességei szenvedtek csorbát. Ez a látásmód azonban nem helyes - most már tudományosan is bebizonyították!CsaládThinkstockHázassági évfordulót ünnepel a Beckham család: egy képen az egész famíliahttp://www.life.hu/csalad/20150704-david-beckham-victoria-brooklyn-romeo-cruz-es-harper-beckham-evfordulot-unnepel.htmlVictoria Beckham Facebook-oldalán tette közzé, hogy a csodaszép család ma évfordulót ünnepel. És persze kitette ezt a képet, amin egyszerre az egész Beckham család rajta van. Álomszépek.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.