családi fotó Dundika Majka idill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika legújabb Instagram-fotójáról az egész kis család együtt mosolyog ránk. Nagyon édesek!

Egy elragadó fotón pózol a háromtagú család: a gagyicelebeken kiakadó Majka, a komoly betegséget leküzdő Dundika és az apja óriásplakátjait imádó Marián. Imádnivaló és nagyon idilli kép lett!

Forrás: Instagram/ Majoros Hajnalka

Majka: „Nem akarok soha többet csóró lenni”

"Én soha nem tudom, kivel kell elmenni vacsorázni, hogy nekem műsorom legyen. Vagy ha esetleg tudom, akkor se kajálnék vele, ha nem érdekel, mint ember. Pedig a karrier szempontjából fontos lenne" – a nagyszájú rapperrel a Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra készített interjút.
Ilyen cukit még sosem láttunk! Egy vödör festéket borított magára a 2 éves kislány!http://www.life.hu/csalad/20150710-a-ket-eves-kislany-nyakig-festekesen-festette-ki-az-egesz-hazat.htmlGyanús lett a túl nagy csend a konyhában vacsorát készítő anyukának. Ahogy beszaladt a nappaliba, elképesztő látvány fogadta.Család--Megdöbbentő kijelentést tett Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/csalad/20150713-cinthya-dictator-nem-akar-gyereket-es-egyelore-eskuvot-sem-tervez.htmlExtravagáns élet, extravagnáns életfilozófia. A fotóművész végzettségű Cinthya mindig meg tudja döbbenteni az embereket. Család--És még egy Sarka Kata dekoltázs, hogy szépeket álmodjunkhttp://www.life.hu/csalad/20150712-es-meg-egy-sarka-kata-dekoltazs-hogy-szepeket-almodjunk.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, Hajdú Péterék a hétvégén a Balatonra látogattak, tiszteletüket tették a Soundon, majd pedig hajókázni mentek. A nyaralás során készült Noncsiról is pár cuki kép, naplementekor pedig Kata került a fényképező elé.Család--Pirner Almának végre igazán-igazán kerekedik a pocakja: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150712-pirner-almanak-vegre-igazan-igazan-kerekedik-a-pocakja.htmlElső gyermekével várandós a gyönyörű Pirner Alma, és rendszeresn posztolja is, hogyan növekszik a hasa, és benne a kis élet.Család--Alig hiszünk a szemünknek! Nézd meg, milyen csodaszép Reese Witherspoon lányahttp://www.life.hu/csalad/20150712-reese-witherspoon-lanya-ava-16-eves-es-csodaszep.htmlMinden egyes alkalommal, amikor látjuk Reese Withersoon lányát, Avát, alig hisszük el, hogy ők ketten nem testvérek. Egyre szebb ez a lány!CsaládOrigoÍgy kell ezt csinálni! Jessica Alba a legdögösebb mintamamihttp://www.life.hu/csalad/20150712-jessica-alba-szineszno-kislanya-fellepett-ime-a-cuki-foto.htmlNagyon úgy fest, hogy Jessica Alba nagyobbik lánya is követi édesanyját, már ami a karriert illeti. A kis Honor a hétvégén debütált a színpadon. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.