Kate Hudson unokahúga ennivalóan édes

Forrás: Instagram/katehudson -
fotó színésznő Kate Hudson család Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon cuki képet posztolt a gyönyörű színésznő a hivatalos Instagram oldalára.

A hollywoodi sztár úgy tűnik, imádja a gyerekeket, és hamar megtalálja velük a közös hangot. Nemrég egy nagyon édes fotót osztott meg a rajongóival, ahol az unokahúgával együtt látható. A kislány most ünnepli a születésnapját, és a színésznő természetesen nem akart kimaradni a köszöntők sorából. Több kommentelő is megjegyezte, hogy Kate kezében nagyon jól áll a baba, mások pedig a Bear Grylls műsorában nyújtott szerepléséért dicsérték meg a színésznőt, hogy mennyire bátran vette az akadályokat.

Forrás: Instagram/katehudson
Megszült az anyósülésen egy fiatal nő! - Az apa videóra vette!http://www.life.hu/csalad/20150719-anyosulesen-szult-egy-haromgyerekes-anyuka-az-apa-videora-vette.htmlElképesztő felvétel látott napvilágot a minap a legnagyobb videó megosztó portálon. Egy kismama életet ad gyermekének az anyósülésen!CsaládThinkstockBarack Obama a lányaival együtt sétálgatott a Central Parkbanhttp://www.life.hu/csalad/20150719-barack-obama-es-csaladja-egyutt-setalgatott-a-parkban-manhattanban.htmlSzinte sosem mondható el az, hogy egy hivatalban lévő amerikai elnök egy teljesen hétköznapi tettet hajtson végre a családjával, azonban Barack Obama szombaton megcáfolta ezt.Család--Meghitt pillanatot osztott meg kislányával Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20150719-berki-krisztian-kislanya-edesen-szundikal-edesapja-mellett.htmlA műsorvezető imádja a kislányát, és rendszeresen osztja meg rajongóival az együtt töltött pillanatokról készült képeket.CsaládOrigoMegdöbbentően lapos: Jeff Goldblum felesége szülés utáni hasával sokkolhttp://www.life.hu/csalad/20150718-jeff-goldblum-felesege-emilie-livingston-szules-utani-alakjaval-sokkol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, július elején megszületett Jeff Goldblum és Emilie Livingston gyermeke.Család--Íme 3 tuti recept az idei nyár kedvenc koktéljához!http://www.life.hu/csalad/20150717-3-kulonleges-mojito-koktel-recept.htmlAhogy az a Life.hu főoldali szavazásából kiderült, olvasóink kedvenc nyári koktélja a mojito. Nem rossz választás, ez a kissé fanyar frissítő egy gyors szerkesztőségi felmérésben is a dobogón végzett. Ezt a közkedvelt italt számos variációban el lehet készíteni, így hát most elhoztuk nektek a nyár három legkülönlegesebb mojito receptjét!CsaládKiscerkás, nagypopós, kakilós, szopizós - Támadnak a Facebook-anyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150715-az-anyukak-facebookon-posztolgatjak-gyerekeik-fotoit.htmlBuliba készülsz - nyomj egy szelfit! Edzeni mész - nyomj egy szelfit! Tengerparton napozgatsz - nyomj egy szelfit! Babát vársz? Na, akkor egy szelfi nem lesz elég! Feltétlenül tudósítsd mind a 600 ismerősöd várandósságod minden egyes hetének történéseiről. Megszületett a babád? Szelfit a szülőszobából! Ha pedig igazán profi vagy, a szelfik helyét innentől kezdve átvehetik a cuki babafotók - naponta legalább 5-6-ot mindenképpen posztolj újszülött gyermeked minden mozdulatáról! Hisz tudod jól, amit nem osztasz meg, az meg sem történt.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.