Meglepő! Ilyen fotót még soha nem láttál Kim Kardashianról

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian -
kim kardashian gyerekkori fotó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő imádnivaló gyerekkori fotót posztolt magáról, amiből kiderült, hogy Kim elég husis és egy kicsit fiús baba volt.

Nagymamájának születésnapja alkalmából osztotta meg gyerekkori fotóját a manapság pucéran vagy majdnem pucéran, de annál ócskábban pózoló híresség. Kim, aki második gyerekét várja, nagyon vidámnak tűnik a képen, és milyen jól áll neki ez a széles mosoly és a husikák is.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Újabb fotó Rubint Rékáék álomnyaralásárólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-rubint-reka-fitness-edzo-csaladi-korben-medencezett.htmlA finteszedző és gyermekei ezúttal a medence habjaiban élvezték amerikai luxusnyaralásukat. Nagyon cukin összebújt a kis család.Család--Családbővítés: Ada hamarosan újra babázni fog?http://www.life.hu/csalad/20150727-ada-hamarosan-nagymama-lesz.htmlAda hamarosan nagymama lesz, legalábbis fia, Bálint szerint. A Reflektor háziasszonyának nem kis meglepetést okoz fia kijelentése, aki a ma esti Szelfiben a távoli jövőről víziónál, de a gyermeki fantáziának nincsenek határai, és a gyerekszájnak sem lehet parancsolni.Család--Így hintáztatja ikergyermekeit a világsztár: Intim családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20150727-zoe-saldana-igy-jatszik-ket-ikergyermekevel-es-ferjevel.htmlKevés olyan sztáranyukát ismerünk, aki ennyi közös pillanatot oszt meg a családjáról a nyilvánossággal, mint Zoe Saldana. CsaládOrigoA műtét sikerült, a beteg meghalt…http://www.life.hu/csalad/20150724-pilat-gabor-a-mutet-sikerult-a-beteg-meghalt.htmlKépzeljük el a következőt: az egyik kórház nemrég átadott, legmodernebb berendezésekkel felszerelt műtőjében vagyunk. No, nem betegként, csak láthatatlan megfigyelőként. A szívműtét előtt álló, illetve fekvő ember már a műtőasztalon mélyaltatásban. A főorvos és a segédei bemosakodva, nekikezdenek az operációnak. Minden a legnagyobb rendben halad, és a doki odaszól az asszisztensének: "Szikét!" CsaládThinkstockLuxusszülinap Gáspár módra: Virág ma 13 éveshttp://www.life.hu/csalad/20150726-igy-unnepeltek-gaspar-virag-szulinapjat-gaspar-evelin-es-gaspar-bea.htmlCsinos nagylány lett Gáspár Virágból, aki ma ünnepli 13. születésnapját - nem is akármilyen körülmények között. CsaládOrigoAlec Baldwin kisfiától egyszerűen elolvadunk!http://www.life.hu/csalad/20150726-alec-baldwin-es-hilaria-baldwin-kisfia-ennivalo.htmlA jógamániás Hilaria Baldwin és a híres hollywoodi színész, Alec Baldwin kisfia egyszerűen ennivaló!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.