Tolvai Reni már az anyaságra gyakorol

kutya gyermekvállalás családalapítás Megasztár Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új kis barátján gyakorolja az anyaságot az énekesnő, aki a családalapítási terveiről is vallott.

Az énekesnő saját gyerekeként szereti hároméves kutyusát, Luxyt. Bár egyelőre nem terveznek családot alapítani Kállay-Saunders Andrással, úgy érzi, a blöki jó gyakorlást jelent a későbbi gyerekvállaláshoz.

„Andrással közös kis kedvencünk Luxy, de én választottam. A kutya a gyerekre egy jó gyakorlás, mert mindig figyelni kell rá. Gondolom, nem olyan nehéz, mint egy gyerekkel, de azért hasonló" – mondta Reni.

Rokon lelkek - Sztárok, akik saját családjukon belül keresték a szerelmet (+18)http://www.life.hu/csalad/20150727-csaladban-marad-verfertozo-hiressegek-akik-rokonnal-hazasodtak.htmlHogy is szól az ismert mondás? „A szívnek nem lehet parancsolni.” Ez bizony így is van. Alábbi válogatásunk szereplői azonban nemcsak nem tudtak parancsolni szívüknek, igazság szerint nem is akartak. Alig pár száz évvel ezelőtt még teljesen bevett szokás volt, főleg a nemesi és az uralkodócsaládok esetében, hogy a fiatalok egy közeli rokonukkal házasodtak össze. Ma már - valljuk be - inkább megbotránkozunk az ilyen történetek hallatán. Nos, az alábbi hírességek fittyet hánytak a közvéleményre és a genetikára, és saját családjukon belül keresték a szerelmet.Család--Játékbirodalommá alakította kertjét unokájának Károly herceghttp://www.life.hu/csalad/20150729-karoly-herceg-jatekbirodalomma-alakitotta-a-highgrove-i-kertjet-gyorgy-hercegnek.htmlIlyen egy igazi gondoskodó nagypapa! Bár a hírek szerint sajnos kevés időt tud együtt tölteni unokájával, György herceggel Károly, ez csak még inkább arra sarkallta, hogy maradandóvá és emlékezetessé tegye a közös játékaikat.Család--Rettegés a szüléstől – Segítségünkkel te is félelem nélkül érkezhetsz a szülőszobára http://www.life.hu/csalad/20150727-retteges-a-szulestol-most-mindent-megtudhatsz-hogy-felelem-nelkul-erkezz-a-szuloszobara.htmlFájdalom, komplikációk, műtét – ezek a kismamák legnagyobb félelmei, amik miatt tartanak a szüléstől. A Life.hu-n most megtudhatod, mi vár rád.CsaládThinkstockCuki kisfiával a tengerparton lazulgatott a szexi kebelcsoda - fotó!http://www.life.hu/csalad/20150728-amber-rose-botranyhosno-a-tengerparton-lazulgatott-kisfiaval-es-edesanya-uzemmodba-valtott.htmlA botrányhősnő kisfiával játszott a homokos tengerparton. Lám, Rose időnként normál üzemmódba vált, és megmutatja milyen a hétköznapokban.Család--Újabb fotó Rubint Rékáék álomnyaralásárólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-rubint-reka-fitness-edzo-csaladi-korben-medencezett.htmlA finteszedző és gyermekei ezúttal a medence habjaiban élvezték amerikai luxusnyaralásukat. Nagyon cukin összebújt a kis család.Család--Józan László: "Nem érdekel a kockázat, ha a családomról van szó"http://www.life.hu/csalad/20150723-jozan-laszlot-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-majdnem-fegyveres-katonak-vittek-el-szulovarosaban.htmlA Barátok közt Tóbiása szabadságát kockáztatta, amikor szüleihez indult látogatóba.CsaládRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.