Tiszta apja! Cuki fotót posztolt kisfiáról Shakira

Forrás: Facebook/Shakira -
kép fotó hasonlóság Shakira Gerard Piqué fiú gyerek cuki édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudunk betelni Gerard Piqué és Shakira legkisebb fiával, Sashával, akiről a kolumbiai énekesnő a minap posztolt egy nagyon édes fotót. Meg kell állapítanunk: le sem tagadhatná apukáját!

Egyre jobban hasonlít híres futballsztár apukájára Shakira és Gerard Piqué legkisebb fia, Sasha. A 3 hónapos csöppségről a minap osztotta meg ezt a lentebb is látható, elbűvölő képet a kolumbiai énekesnő:

Forrás: Facebook/Shakira

Shakira korábban maga is elismerte, mekkora a hasonlóság a párja és a kis Sasha között - a képért kattints ide!

Jobban hasonlítasz anyukádra, mint gondolnád

Egy kanadai fotós különleges képsorozattal mutatott rá, mennyire hasonlítunk valójában az édesanyánkra. Kattints ide a cikkért!

Babák, akik sztárokra hasonlítanakhttp://www.life.hu/news/20141118-babak-akik-sztarokra-hasonlitanak.htmlEzek a babák nem hírességek gyerekei, és még csak nem is a sztárok osztottak meg magukról gyerekkori fényképet. Kinél áldás, kinél átok, ezek a kicsik megszólalásig hasonlítanak néhány hírességre. News--Izlandi Taylor Swift és spanyol Shakira is megszorongathatja Boggie-thttp://www.life.hu/intim/20150310-csemer-boglarka-boggie-a-2015-os-eurovizios-dalfesztival-ok-az-ellenfelek.htmlAmikor A Dal győztese, Csemer Boglárka a döntő után a Life.hu-nak nyilatkozott, úgy beszélt a Wars For Nothingról, hogy mindenki számára világos legyen, nem egy eurovíziós tucatdalról van szó. Nos, igen, a már meglévő eurovíziósokat végighallgatva tényleg kilóg a sorból a magyar dal. De ez persze nem probléma, sőt.Intim--Miranda Kerr-re akart hasonlítani az anorexiás lány, majdnem belehalthttp://www.life.hu/drlife/20150319-a-victorias-secret-modelljeire-akart-hasonlitani-az-anorexias-lany-majdnem-belehalt.htmlChristie Swadling minden vágya az volt, hogy egy legyen a Victoria's Secret csodaszép angyalai közül. Kis híján az életébe került.Dr. LifeOrigoCsinos, fiatal lánnyal látták Palik Lászlót - kiderítettük, ki őhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-kideritettuk-ki-a-titokzatos-barna-lany-palik-laszlo-mellettt.htmlTitokzatos barna nővel látták Palik Lászlót Budapesten. Az egyik napilap munkatársai a Gresham-palota előtt Tom Hanks érkezésére várva botlottak bele a sportriporterbe hétfőn délelőtt. TV + BulvárMTI/Földi ImreTóth Gabi új frizurájával a megszólalásig hasonlít Für Anikórahttp://www.life.hu/bulvar/20150327-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-uj-frizurajaval-megszolalasig-hasonlit-fur-anikora.htmlAz énekesnő rövid hajat villantott közösségi oldalán. A fotón mintha Für Anikó színésznőt látnánk.TV + Bulvár--Esküvői ruhában, hosszú, formás lábat villantott Shakirahttp://www.life.hu/trend/20150228-shakira-aki-februarban-masodik-gyermekenek-adott-eletet-szexi-fotot-posztolt.htmlA dögös, kolumbiai énekesnő, aki pár hete adott életet második gyermekének, igazán szexis képet posztolt ki az Instagramjára és a Facebook oldalára.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.