Károly herceg Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ismét áll a bál a királyi családban: ezúttal Károly herceg került feketelistára. 

Nem elég, hogy a királyi testőrség egyik tagja folyamatosan bizalmas információkat csepegtet újságíróknak a Buckinhgam-palota lakóiról, még a családon belül is viszálykodás folyik. Legutóbb állítólag Károly herceg esett neki Katalin hercegnőnek, mondván, hogy ő és édesanyja, Carole Middleton túl nagy befolyással bírnak Vilmosra. Továbbá azt is nehezményezte, hogy Katalin édesanyja több időt tölt a kis Györggyel és Saroltával, mint ő - adta hírül a Hello! magazin.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Katalin hercegné édeasanyja, Carole Middleton természetesen lánya védelmére kelt, az egészből pedig egy hatalmas veszekedés kerekedett, melyben egyes források szerint az is elhangzott, hogy a jövőben megtiltják Károly hercegnek, hogy láthassa unokáit. Az ügy végére állítólag Erzsébet királynő tett pontot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.