Palotai testőr teregeti ki Katalin és Vilmos szennyesét

Forrás: AFP/Ben Stansall -
királyi család Buckingham Palota Katalin hercegné Vilmos herceg Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi család élete mindig is sokakat tartott izgalomban, a palotában dolgozók pedig időről időre gondoskodnak róla, hogy egy-egy bizalmas részlet azért kiszivárogjon a sokak által irigyelt család életéből.

Erzsébet királynő állítólag annyira rajong a gyorséttermi kajákért, hogy esténként sokszor el kell vinni egybe. "Őfelsége kedvence a Big Mac, az epres shake és az almás pite, amit a kocsiban szeret elfogyasztani az uralkodó" - nyilatkozta a testőr a Star magazinnak. Ez még azonban nem minden!

Forrás: AFP/Ben Stansall

Katalin és Vilmos rajonganak a karaokebulikért, így egy saját karaokeszobát építettek otthonukba, Anmer Hallba. "Imádják a 80-as évek zenéjét, az egyik kedvencük pedig Elton John" - mondta.

A férfi állítása szerint Harry herceg a ragasztható tetoválásokért van oda, amiket előszeretettel helyez fel intim testrészeire is, mivel az udvari szabályzat nem engedi, hogy valódit csináltasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.