Áll a bál! Erzsébet királynő már nagyon nem bírja elviselni Katalint

Forrás: AFP/David Crump -
Erzsébet királynő Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több a feszültség Katalin hercegné és Erzsébet királynő között, az uralkodó ugyanis egyáltalán nem ért egyet azzal, ahogyan a fiatal hercegné a gyerekeit neveli. 

Szinte már mindennapossá váltak az összezördülések a Buckingham-palotában: nemrég arról szóltak a hírek, hogy Károly hercegnek megtiltották, hogy lássa unokáit, most pedig Katalin hercegné és Erzsébet királynő estek egymásnak.

Forrás: AFP/David Crump

Az idős uralkodó az elejétől kezdve nehezen tudta elfogadni, hogy Vilmos herceg nem egy előkelő származású nőt vett feleségül, az pedig már csak olaj volt a tűzre, hogy Katalin hercegné, a néhai Dianához hasonlóan dacos természetű. A két nő legutóbb éppen a daduskérdésen szólalkozott össze, Erzsébet királynő ugyanis nem ért egyet azzal, hogy Katalin többet foglalkozik gyerekeivel, mint a nyilvános szereplésekkel. Egy Buckingham-palotához közeli forrás elárulta: Erzsébet királynő szerint Katalinnak felvigyázókra kellene bíznia gyermekeit, ahogyan előtte az összes uralkodó tette. Vajon Katalin végül enged majd a nyomásnak?

Babát vár Mariah Carey? http://www.life.hu/csalad/20150803-mariah-carey-enekesnorol-olyan-kep-keszult-mintha-babat-varna.htmlElég kétértelmű fotó látott napvilágot az aranytorkú énekesnőről: vajon babát vár, vagy ismét csak a súlya ingadozik?Család--Gordon Ramsay fia a sztárszakács kiköpött másahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gordon-ramsay-fia-nagyon-hasonlit-apjara-a-sztar-szakacsra.htmlA szigorú sztárszakács és fia között egészen elképesztő a hasonlóság.CsaládOrigoCharlize Theron egy újabb baba örökbe fogadásával enyhíti szerelmi bánatát?http://www.life.hu/csalad/20150801-sean-penn-exnoje-charlize-theron-ujra-anya-lesz.htmlHa hinni lehet a híreszteléseknek, Charlize Theron immár kétgyermekes anyuka. Kisfia, James érkezése után három évvel ugyanis egy kislányt is örökbe fogadott. Család--Így élvezik luxusnyaralásukat Rubint Rékáék - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150726-rubint-reka-es-schobert-norbert-fitneszedo-amerkiaban-nyaralnak.htmlAhogyan arról a Life.hu is beszámolt: a Schobert család éppen Amerikában nyaral. Rubint Réka pedig egy álomszép fotóval jelentkezett be a tengerentúlról. CsaládOrigoBerki: "Sokan támadnak majd engem, mert 20 hónaposan dolgoztatom a gyerekemet"http://www.life.hu/csalad/20150627-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-natasa-zselyke-fotomodell-lett.htmlEgy divatmárka arca lett Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya. Natasa Zselyke 20 hónaposan így a legnagyobb világsztárok gyermekeinek nyomdokába lépett. Berki szerint sokan támadni fogják őt azért, mert alig kétévesen dolgoztatja a gyerekét. Család--Sosem látott fotót tett közzé magáról Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20150626-sosem-latott-fotot-tett-kozze-magarol-christina-aguilera-enekesno.htmlA popdívát már számtalan helyzetben megörökítették a fotósok, most azonban egy sosem látott gyerekkori fényképet tett közzé magáról Instagram oldalán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.