Így töltik álomnyaralásukat Sarka Katáék - Fotó!

Sarka Kata luxus Mallorca szerelem összebújás nyaralás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és családja Mallorcán, egy csodás szállodában pihen, ahonnan összebújós fotót posztolt Kata.

A Hajdú család kivette augusztusi szabadságát, hogy a spanyolországi Mallorcán töltsenek pár napot. Sarka Kata közösségi oldalán osztotta meg a nyaralós, szerelmes fotót, amelyen férjéhez bújik.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Így nyaralnak a celebek

Év elején Sarka Kata és Hajdú Péter a Maldív-szigeteken pihent, a csodás fotóikat a Life.hu cikkében nézheted meg.
Berki Krisztián szerint a jó apa olyan, mint a jelzőfényhttp://www.life.hu/csalad/20150810-berki-krisztian-celebsztar-leirta-milyen-a-jo-apa-es-ismet-coelhoi-magassagokba-emelkedett.htmlA celebsztár bőszen tanulmányozza, hogyan legyen jó édesapa, és ennek megfelelően próbál mindenben megfelelni a kis Natinak.Család--Még várat magára az újabb Berki-baba - Pamela mégsem terheshttp://www.life.hu/csalad/20150808-berki-krisztian-elso-gyermekenek-edesanyja-hodi-pamela-nem-terhes.htmlBár felröppentek olyan hírek is, melyek szerint Pamela terhes, Berki Krisztián leszögezte, nincs útban újabb trónörökös.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huNagy szegénységben nőtt fel Király Lindahttp://www.life.hu/csalad/20150807-kiraly-linda-enekesno-es-testverei-nagy-szegenysegben-nottek-fel-amerikaban.htmlA Király testvérek édesanyja mesélt arról, hogy boldogult három kisgyerekkel Amerikában, amikor még nagyon szegény körülmények között éltek.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huKulcsár Edina édesanyja olyan, mintha a testvére lenne - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150804-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-es-edesanyja-cuki-olelkezos-fotot-posztolt-olyan-mintha-egyetlen-ev.htmlMeg nem mondanánk, hogy a képen anya és lánya látható, inkább tippelnénk két testvérre, akik imádják egymást.Család--Árpa Attila és felesége örökbe fogadtak egy kislánythttp://www.life.hu/csalad/20150802-arpa-attila-szinesz-producer-es-felesege-toman-szabina-orokbe-fogadtak-egy-kislanyt-nikit.htmlA 17 éves Nikit azért fogadta örökbe a pár, hogy megmentsék az életét.Család--Bogarak a szobában, ehetetlen reggeli - Mit tehetsz, ha átvert a szálloda?http://www.life.hu/csalad/20150804-mit-tehetsz-ha-rossz-szobat-kapsz-ki-nyaralas-alatt.htmlEgy hét felhőtlen pihenés helyett egy hét csalódott bosszankodás - a leggondosabban eltervezett nyaralásoknál is elfordulhat, hogy kellemetlen meglepetés várja az utazókat. Mit tehetsz, ha a szolgáltatás nem pont olyan, mint ahogyan arról az utazás kiválasztásakor, a szerződéskötéskor szó volt? Tanácsainkból megtudhatod! CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.