Gerard Piqué torkon rúgta Shakirát - Mi történhetett?

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
rúgás videó Shakira Pique énekesnő labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának védője rendesen torkon rúgta kedvesét, Shakirát. Az esetről pedig videó is készült.

Nem lehet egyszerű az élet a spanyol futballsztárral! Piqué éppen az otthonában focizott, amikor egy kicsit elvétette a lövést, és Shakira torkát találta el. Az énekesnő csak nevetett az eseten, és így kommentálta az esetet: "lyen egy futballistával élni."

Shakira és Gerard Piqué még a 2010-es dél-afrikai labdarugó-világbajnokság előtt néhány hónappal, az énekesnő Waka Waka című videoklipjének forgatásán ismerkedett össze. Azóta már két tündéri gyermekkel bővült a családjuk. 2013-ban született meg első gyermekük, Milan, majd ez év januárjában a második csöpség, Sasha.

Íme a magyar lány, akit Robbie Williams megcsókolt a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-ime-a-magyar-lany-akit-robbie-williams-megcsokolt-a-szigeten.htmlKrisztina Nyíregyházáról jött, és nem ez volt az első Robbie-koncertje. Nem volt beépítve, de a legnagyobb álma vált valóra.TV + SztárokOrigoKagyló, mint bimbótapasz: Teljesen kitárulkozott a visszafogott magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-polgar-odett-ket-kagyloval-takarta-mellbimboit-nyaralasa-soran.htmlPolgár Odettet egy igazán külöleges, visszafogott lányként ismerjük, aki inkább énektudásával és zenei tehetségével hódít, és nem celebkedéssel, valamint pucér szelfikkel hívja fel magára a figyelmet.TV + Sztárok--Rékasi Károly a felelős a balesetéért? Rendőrök hallgatták ki a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20150811-rekasi-karolyt-motorbalesete-miatt-rendorok-hallgattak-ki.htmlBalesetének körülményei miatt hallgatták ki a rendőrök Rékasi Károlyt. Az ügy egyes információk szerint akár meglepő fordulatot is vehet. TV + Sztárok--Szexi dekoltázst villantott Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-csobot-adel-szexi-dekoltazzsal-keszul-a-szigetre.htmlA népszerű énekesnő, akinek nemrég indult az Adél világa című sorozata a Life.hu-n, egy igazán merész képpel lepte meg a rajongóit.TV + SztárokOrigoLess be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-robbie-williams-oltozojeben-jartunk-a-sziget-fesztivalon-ahol-otcsillagos-luxus-fogadta.htmlKülönleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! TV + SztárokAFPIlyen vicces fotót még biztos nem láttál Hugh Jackmanrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-hugh-jackman-sosem-volt-meg-ilyen-vicces-mint-ezen-a-foton.htmlA sármos színész nagyon vicces kedvében lehetett, amikor egy akvárium előtt kezdett el poénkodni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.