Wow! Máris a második babán dolgozik Mila Kunis és Ashton Kutcher

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
családbővítés Ashton Kutcher Mila Kunis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülés előtt leginkább a vaginája miatt aggódott, most azonban újra szülne Mila Kunis. Lapinformációk szerint Ashtonnal már rá is feküdtek a babaprojektre, vagyis a kis Wyatt hamarosan tesót kaphat.

Nemrég házasodtak, van már egy gyönyörű gyermekük, nem csoda, hogy a sztárpár nem áll le. A Radar Online egy hozzájuk közel álló forrásra hivatkozva azt írja, nemsokára tovább bővülhet a kis család.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A hírek szerint Mila nemrég egy termékenységi szakértőnél járt, aki megnyugtatta, tökéletes formában van, így nem lehet probléma a teherbe eséssel. A színészek kislánya tavaly októberben jött a világra, a páros pedig minél kisebb korkülönbséget szeretne a picik között.

Elolvadtunk Majka kisfiától! Cuki fotót posztolt az énekeshttp://www.life.hu/csalad/20150817-majka-es-kisfia-elkepesztoen-cuki-foton-szerepelnek-egyutt.htmlElőszeretettel posztol Facebook-oldalára kisfiáról, Mariánról készült fotókat a népszerű rapper. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen ilyen édes fiúcskát kár lenne rejtegetni a nyilvánosság elől.CsaládOrigoSzeméremdombjára fektette gyermekét egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20150817-szemeremdombjara-fektette-gyermeket-egy-anya-es-ugy-keszitett-kozos-fotot.htmlHelen Aller nem éppen hétköznapinak mondott anya-gyermek fotót posztolt három napos csecsemőjével.Család--Anya-lánya szelfivel ünnepelte meg születésnapját Madonna http://www.life.hu/csalad/20150817-madonna-a-lanyaval-egyutt-bulizott-a-szuletesnapjan.htmlA világsztár vasárnap töltötte be az 57. életévét, és természetesen stílusosan ünnepelte meg az eseményt. A családja körében is sor került egy bulira, ahol rögtön lőtt is egy közös képet a lányával.CsaládOrigoAz asztalhoz ültette kutyáját Schobert Norbihttp://www.life.hu/csalad/20150817-schobert-norbi-es-rubint-reka-az-asztalhoz-ultette-a-kutyajukat-egy-csaladi-ebednel-egy-etteremben.htmlA kommentelők között hatalmas vitalavinát indított el, hogy helyesen járt-e el a fitneszguru: ültessük-e az asztalhoz kedvenc négylábúankat egy étteremben, vagy sem?CsaládOrigoBrutális! A nyílt utcán szúrták le Morgan Freeman unokáját!http://www.life.hu/csalad/20150816-meggyikoltak-e-dena-hinest-morgan-freeman-unokajat.htmlMorgan Freeman mostoha unokáját – és egyes pletykák szerint egykori szeretőjét – halálra késelték egy manhattani utcán.Család--Roberto konyhája: Karamellizált kacsacomb mentás-kapros ágyon, egészben sült juhtúrós lilahagymávalhttp://www.life.hu/csalad/20150813-rostas-robi-a-life-sefja-karamelles-kacsacombot-keszitett-mentas-agyon.htmlAz egész hetem nagy készülődéssel telt, Attila barátomat vártam haza Firenzéből. Sokat beszélgettünk, mit csináljunk, merre menjünk, és persze arról, mit együnk. Amikor kérdeztem, mi is legyen a ''welcome'' vacsora, azt mondta, rám bízza. De azért legyen üde és különleges. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.