Megmutatta tündéri kisfiát a világhírű modell, Alessandra Ambrosio

Fotó: Stewart Shining/Ocean Drive -
modell kisfiú Alessandra Ambrosio család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modell, Alessandra Ambrosio és kisfia a görögországi Mükonoszban pihentek, amikor lencsevégre kapták őket.

A kis Noah a vízben hűti le magát, és édesanyja sem tesz másképpen. Az egyetlen különös dolog az idilli fotókon az, hogy Alessandra az egyik képen szájon csókolja kisfiát. E tekintetben az emberiség két táborra oszlik: vannak, akik elítélik a szülő-gyerek csókot, míg másoknak ez a világ legtermészetesebb dolga. A fotókat ITT nézheted meg.

Fotó: Stewart Shining/Ocean Drive

Te melyik táborba tartozol?

Hatalmasat nőtt Szandi tündéri kisfia - friss fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150820-hatalmasat-nott-szandi-tunderi-kisfia-friss-foto.htmlSzandi kisfia már nem annyira kicsi. A család most ünnepelte a fiú 13. születésnapját.Család--Felrobbantotta az internetet az önbarnítózás után szoptató anyukahttp://www.life.hu/csalad/20150820-felrobbantotta-az-interneten-az-onbarnitozas-utan-szoptato-anyuka-gemma-colley.htmlAmikor feltöltötte a fotót közösségi oldalára szoptatási utáni képét fiáról Gemma Colley, még nem gondolta, micsoda világméretű botrány veszi majd körül őt és kisfiát. CsaládOrigoGyerekkel a hasában bunyózott: nem tudta, hogy hat hónapos terheshttp://www.life.hu/csalad/20150818-gyerekkel-a-hasaban-bunyozott-a-versenyen-a-brazil-noxii-nem-tudta-hogy-hat-honapos-terhes.htmlA küzdősportokban jártas brazil Kinberly Novaes nem tudta, hogy terhes, így versenyzett.CsaládOrigoJennifer Lopezt a kislánya is elkísérte dolgozni - tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150806-jennifer-lopezt-a-kislanya-is-elkiserte-dolgozni-tunderi-foto.htmlLegújabb tévésorozatának forgatása közben Jennifer Lopeznek arra is van ideje, hogy megszeretgesse kislányát.Család--Hatalmasat nőtt Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri http://www.life.hu/csalad/20150806-hatalmasat-nott-tom-cruise-es-katie-holmes-kislanya-suri-holmes.htmlKatie Holmes és kislánya, Suri ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban lesifotósoknak sikerült megörökíteniük őket. Nézd csak, hogy megnőtt a kis Suri!CsaládNorthfoto"A mostohaapám csiklandozott, és próbálta az ujját belém dugni" (18+)http://www.life.hu/csalad/20150804-a-mostoha-apam-csiklandozott-es-probalta-az-ujjat-belem-dugni-egy-molesztalt-lany-tortenete.htmlA Beszélj róla! kezdeményezés - sajnos - nem várt népszerűségnek örvend. A honlap, ahol anonim módon oszthatja meg mindenki személyes, zaklatással, molesztálással kapcsolatos történetét, naponta gyarapodik egy újabb levéllel.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.