terhesség szeretet gyermekáldás vallomás gyermek fejlődése Pirner Alma gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nagyobb a pocakja Pirner Almának, akinek napról napra erősebb a köteléke gyermekével. 

Nemsokára anyai örömök elé néz Pirner Alma, akiről már többször megírtuk, mennyire szép kismama, és aki szerint a várandósság idején is fontos az érzékiség. A rúdtánc nagyasszonya most egy nagyon megható bejegyzéseben osztotta meg rajongóival, milyen már most a kapcsolata gyermekével.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

"Felkelés után a reggelek csak kettőnkről szólnak...1 perccel azután, hogy felébredtem, Ő is felkel, amikor simogatom, bújik, tolja oda magát...Napról napra erősebb a kötelékünk. Szerintem pontosan érzi, mennyire szeretem" - írta Alma Facebook oldalán.

Megdöbbentő! Katalin hercegné és Diana közös fotója kering az internetenhttp://www.life.hu/csalad/20150821-katalin-hercegne-es-diana-hercegno-kozos-fotoja-kering-az-interneten.htmlEgy hihetetlen fénykép robbantotta fel a napokban az internetet: Katalin hercegné és Diana hercegnő ugyanis közös fotón szerepelnek. CsaládAFPMiklósa Erika az anyaságról: "Azt gondoltam, fárasztóbb lesz"http://www.life.hu/csalad/20150821-miklosa-erika-orokbefogadott-gyermekerol-es-az-anyasagrol-nyilatkozott.htmlMiklósa Erika életében az anyaság most mindent felülír; a világhírű opera-énekesnő ugyanis nemrég fogadta örökbe első gyermekét. A gyermekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól pedig a Life.hu riporterének mesélt. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huMegmutatta tündéri kisfiát a világhírű modell, Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/csalad/20150820-megmutatta-tunderi-kisfiat-a-vilaghiru-modell-alessandra-ambrosio.htmlA világhírű modell, Alessandra Ambrosio és kisfia a görögországi Mükonoszban pihentek, amikor lencsevégre kapták őket.Család--Így pihen Gombos Edina a családjával - bikini, naplemente, cuki gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20150819-igy-pihen-gombos-edina-a-csaladjaval-bikini-naplemente-cuki-gyerekek.htmlTündéri fotón mutatta meg Gombos Edina a családját. Így telik a pihenés Amerikában...CsaládÍme, a világ legmorcosabb kisbabája - übercuki videó http://www.life.hu/csalad/20150819-ime-a-vilag-legmorcosabb-kisbabaja-ubercuki-video.htmlIlyet még biztosan nem láttál! A világ legtündéribb kisbabája nagyon morcos valamiért...Család--Újabb botrány a királyi családban: titkos levelek láttak napvilágothttp://www.life.hu/csalad/20150820-ujabb-botrany-a-kiralyi-csaladban-titkos-levelezes-latott-napvilagot.htmlAz előkerült levelek egy Los Angeles-i gyűjtőtől származnak, amikben meglepő dolgok derülnek ki Károly herceg szerelmi életéről!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.