Mel Gibson alkohol Rosalind Ross terhes apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár még csak néhány hónapja tart a románc, máris olyan hírek röppentek fel az 59 éves színész 24 éves barátnőjéről, hogy terhes.

Ha igaz a hír, Mel Gibson, aki barátnőjéért még egy fotóst is leköpött kilencedszer lesz apa. A 24 éves Rosalind Ross állítólag már hónapok óta kerüli az alkoholos italok fogyasztását, ami több ismerősnek is gyanús lett.

Forrás: Twitter / AFP

A rossz nyelvek szerint a lány mindenképpen szerette volna magához kötni a gazdag sztárt egy gyerekkel. A színész képviselői egyébként tagadják az információt.

A színész 2006-ban vált el feleségétől, a házasságuk 26 évében hét gyermekük született. Nem sokkal később beleszeretett egy orosz modellbe, akitől 2009-ben született egy kislánya.

Édesen szökken az iskolába Hajdú Péter és Sarka Kata kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150915-hajdu-peter-es-sarka-kata-kislanya-noncsi-imad-iskolaba-jarni-boldogan-megy-be.htmlÓriási változás állt be szeptembertől a celebcsemeték életében. A kis Berki Natasa Zselyke bölcsis lett, a Life.hu sztárszerzőjének, Sarka Katának a kislánya pedig iskolába ment.CsaládEsküvőn partizó nagyszülők az internet új sztárjaihttp://www.life.hu/csalad/20150914-partizo-nagyszulok-az-internet-uj-sztarjai.htmlViking sapka, korona, partiszemcsi, sör, bemutatás – biztos nem gondoltad volna, hogy mindezek egy nagyszülős csoportképen láthatók.Család--Oláh Gergő nem lesz az országban gyermeke születésekor?http://www.life.hu/csalad/20150914-olah-gergo-az-rtl-klub-xfaktor-enekese-lehet-nem-lesz-az-orszagban-gyermeke-szuletesekor.htmlAz énekes gondban van, mert novemberre van kiírva a baba érkezése, ám Gergőnek egy izraeli út is be van tervezve akkorra.Család--Ennél tüneményesebb videót még nem láthattál Majka kisfiáról - Egyszerűen ennivaló!http://www.life.hu/csalad/20150914-majka-kisfia-csak-ugy-kapkodta-a-fejet-a-disney-hosok-lattan.htmlA magyar sztárcsalád éppen Amerikában piheni ki az elmúlt hónap fáradalmait, és Curtis társaságban barangolják be az USA legnagyobb látványosságait. CsaládOrigoÉdesapja kesztyűjében versenyzett a kis Schumacherhttp://www.life.hu/csalad/20150914-edesapja-michael-schumacher-kesztyujeben-versenyzett-mick-schumacher-schumacher.htmlOscherslebenben versenyzett Michael Schumacher fia, Mick Schumacher. Bár családja nem tudta elkísérni, Mick gondolatban édesapja segítségével versenyezhetett.Család--Majka Disneylandbe vitte családjáthttp://www.life.hu/csalad/20150913-majka-rapper-az-amerikai-disneylandbe-vitte-csaladjat-ahol-mickey-eger-rajzfilmfiguraval-talalkoztak.htmlÚj családtag jelent meg Majka és felesége oldalán, ugyanis a családi fotóba Mickey egér is beficcent.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.