Jim Carrey találkozott öngyilkos barátnője családjával

Forrás: Northfoto -
Cathriona White barátnő gyász Jim Carrey öngyilkosság család szcientológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, néhány nappal szakításuk után öngyilkos lett Jim Carrey barátnője, a 28 éves Cathriona White. A színész tegnap találkozott a gyászoló családdal.

A színész rögtön reagált a hírre, amikor kiderült volt barátnője öngyilkossága, habár a rossz nyelvek szerint neki is köze lehetett a dologhoz. A lány, aki állítólag a szcientológiai egyház tagja volt, öngyilkosságával sokkolta a családját.

Forrás: Northfoto

A hollywoodi sztár korábban felajánlotta segítségét Cathriona anyukájának és testvérének, Lisának. A People magazin szerint pedig Lisa múlt éjjel egy órára meg is látogatta a színészt az otthonában. Még azon az éjjelen egyébként a lány anyukája is megérkezett Los Angelesbe, hogy elintézze Cathriona testének Írországba szállítását.

Gubik Ági: "Szürke kisegérnek éreztem magam"http://www.life.hu/sztarok/20151002-gubik-agi-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-arrol-vallott-hogy-fiatal-koraban-nem-tudta-kezelni.htmlA Barátok közt fondorlatos Ágija gyönyörű és határozott nő, aki nem mindig volt elégedett magával. TV + Sztárok--Som Lajos: "Mozgássérült lettem, alig bírok lépcsőn felmenni a harmadik emeletre"http://www.life.hu/sztarok/20151002-som-lajos-a-piramis-egykori-tagja-nem-tudja-fizetni-az-ellatasat-kilatastalan-helyzetbe-kerult.htmlSom Lajosnak nem telt éppen vidáman 68. születésnapja csütörtökön. A Piramis egykori basszusgitárosa ugyanis nagyon nehéz helyzetbe került. TV + Sztárok--Gesztesi Máté: "Édesapám állapotáról nem szeretnék semmit mondani"http://www.life.hu/sztarok/20151002-gesztesi-karoly-helyett-fia-mate-ugrott-be-a-karinthy-szinhaz-csalogany-csalad-cimu-darabjaba.htmlAhogy már megírtuk, a minap Gesztesi Károly helyett fia, Máté ugrott be a Karinthy Színház Csalogány család című darabjába. Úgy tűnik, nem az volt az utolsó eset. TV + Sztárok--Celebjeink sötétebbek, mint azt gondolnánk: Íme az Ezek megőrültek! válogatott butaságaihttp://www.life.hu/sztarok/20151001-ujabb-bakik-es-butasagok-a-tv2-ezek-megorultek-musoraban.htmlEgy újabb nap, egy újabb adás a TV2 Ezek megőrültek! műsorából. Íme a bizonyíték, hogy bizony rengeteg baromság belefér a műsoridőbe.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKozso kétszer sírta el magát interjú közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-kozso-enekes-ketszer-sirta-el-magat-a-hajdu-peternek-adott-interju-kozben.htmlHajdú Péter műsorában vendégeskedett Kozso, aki sokszor elérzékenyült az interjú közben. TV + SztárokAngelina Jolie kisfia a mai napig tartja a kapcsolatot egy magyar kislánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-angelina-jolie-es-brad-pitt-kisfia-maddox-a-mai-napig-tartja-a-kapcsolatot-egy-magyar-kislannyal.htmlMagyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének, egy budapesti kislány, akivel Maddox együtt járt iskolába a fővárosban. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.