Erzsébet királynő halad a korral! Skype-on tartja a kapcsolatot unokájával

Zara Phillips Erzsébet királynő nagyszülő királyi család unoka Buckingham-palota család Skype
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolná az ember, hogy a 89 éves uralkodót érdeklik a technikai újítások. Ha azonban unokájáról van szó, Erzsébet királynő mindent megtesz annak érdekében, hogy tartsák a kapcsolatot - akár az interneten keresztül is. 

Nemcsak a sorozatokért rajong, hanem még a technikai újításokat is előszeretettel használja a britrek uralkodója, aki immár 63 éve ül a trónon - írja a Hello Magazine. Erzsébet királynőről ugyanis a napokban kiderült, hogy rendszeresen chat-el Skype-on keresztül unokájával, Zara Phillips-szel.

Forrás: AFP/Leon Neal

"A királynő szeret haladni a korral, érdeklik a technikai újítások, melyeket előszeretettel használ is. Távol lévő rokonaival, így unokájával, Zarával az interneten keresztül, Skype-on tartja a kapcsolatot" - mondta egy Erzsébet királynőhöz közeli forrás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.