Galambos Boglárka: "Édesanyám mentette meg az intézettől a gyerekeimet"

Forrás: Tények -
gyámügy Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi letartóztatás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péternek mesélte el Galambos Lajos felesége a Frizbiben, hogy a rendőrök azzal fenyegették: kihívják a gyámügyet, és intézetbe viszik a gyerekeiket.

A hétfő esti Frizbiben Galambos Boglárka a letartóztatás körülményeiről is beszélt.

Forrás: Tények

„Amikor beszállítottak megbilincselve a rendőrautóba, mondtam a nyomozóknak, hogy a gyermekeket el kell látnom, iskolába kell vinni. Erre rákérdeztek, hogy ki marad majd a gyerekekkel, amire azt feleltem, hogy a család legjobb barátja, aki egyébként a bébiszitter is. Ugyanis édesenyám messze, vidéken lakik. A válasz megdöbbentő volt: akkor szólunk a gyámhatóságnak, mondta szenvtelenül a rendőrnő. Abban a pillanatban összetörtem. Hiába volt ott a bébiszitter Andrea, ő nem láthatta el őket, így az idős édesanyámat hívtam fel, ő mentette meg az intézettől a gyermekeimet” – mondta zokogva Boglárka. Azt is hozzátette: ártatlanul raboskodott 12 napot, mert sem ő, sem férje nem követett el semmit – írja a Blikk.

A kis Lajost, Istvánt és Bogikát oly mértékben megviselte az elmúlt két hét kálváriája, hogy szakembernek is kell majd velük foglalkoznia, hogy feldolgozzák azt.

Ezért nem jöhet ki az előzetesből Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos felesége, Galambos Boglárka a Tényeknek adott interjúban mesélt az elmúlt hetek kálváriájáról, például arról is, miért tartják előzetesben Lajcsit. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.